Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » HIIT edzéshez hol találok...

HIIT edzéshez hol találok pontosabb leírást mit, meddig, hányszor meg egyéb kérdésekre választ találva?

Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni, hallottam hogy nehéz, de azt is hogy hatásosabb mint 1 órát kocogni, én pedig inkább szeretek pörgősebben edzeni.

2017. júl. 19. 17:59
 1/2 Cortez70 ***** válasza:

Heti párszor 20 perc körül, de itt egy cikk.

[link]

2017. júl. 19. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha önmagában csinálod, akkor max. 20-25 perc. Én súlyzós edzés után is szoktam aerob helyett, akkor 10 perc is bőven elég. Saját magad is össze tudod állítani, vannak nagyon jó alkalmazások is, amik mérik az időt. Előtte ugyanúgy bemelegítés, utána nyújtás kell! Pl. 30 mp-es intervall 3x, utána 30 mp pihenő, ebből több kör, vagy a klasszikus tabata, ahol 20 mp munka utána 10 mp pihenő váltakozik. A variációk száma végtelen. Youtube-on is találsz videókat, vagy töltsd le az Insanity max 30-t, ez 30 perces komplex program.
2017. júl. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!