Nem regenerálódik az izom. Mit tehetnék, kihez forduljak?
Kalóriapluszban vagyok, kiegészítőkből viszek be magnéziumot (300mg), B vitamin komlexet, D vitamint, C vitamint, mutivitamint, omega 3 kapszulákat. Naponta háromszor kenegetem magamat Magyar Családi Balzsammal ( eleinte csak vádlimat érintette ez a probléma, most már kiterjedt combhajlítóra, tricepszre és mellre is).
Eszek citrusféléket, narancs, kiwi, banán, mert azt hallottam ezek is fedezik a vitamin és ásványianyag szükségleteket.
Mégis folytonossá vált a fájdalom, hiába pihentetem heteket.
Vádliban ha megfeszítem akkor görcs szerű fájdalom jelentkezik, kisebb erőfeszítésnél is.
Tricepszben ez a fájdalom akkor jelentkezik, ha teljesen kinyújtom a karom és úgy feszítem be, mellnél pedig akkor, ha pl a jobb karomat a bal vállam felé tartom, és úgy feszítem meg.
Mostmár orvoshoz szeretnék fordulni, mert nagyon zavar ez a helyzet.
Egy vérvétel sok mindent kiszűrne, az alapján, amiket interneten olvastam. Érdemes vérvételre menni? Vagy miket ajánlanátok?
16F
Mi vagy te, tápkiegraktár? Jól hallottad, egyél ételt.
Írd le az edzéstervedet, mekkora súlyokat használsz, korodat, súlyodat, valószínűleg túledzed magad, túl sok volument halmoztál fel.
Írtam, hogy kalóriapluszban vagyok, ami nem jön össze a vitaminokból és ásványi anyagokból.
Edzésem 5 napos kétfelé osztott, magamnak csináltam.
A fekvenyomás 5x5, vállbólnyomás 3x8, tricepsz csigán 3x8, oldalemelés 4x8+has
B- Evezés melltámaszos gépen 5x5, lehúzás csigán 3x8, hátsóvállra döntött t oldalemelés 3x8, csuklya 3x8, bicepsz franciarúdon 4x8
Szombat-láb-guggolás 5x5, itt régebben volt még merevlábas, de azt már nem bírom, és vádlizni is csak nagyon pici súllyal inkább átmozgatás szerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!