Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Nos, 8órában dolgozom, mellette szeretnék testet építeni, de a 8órában a kalóriabevitel 1x20perc kajaszünetben megoldandó dolog, sokan mondják hogy lényegtelen mikor viszem be a táplálékot ami a tömegnöveléshez szükséges, csak legyen meg. No de ha 8órában pörgés van (nem fizikai meló) és érzem éhes vagyok akkor nem fogyok? Ha utána még beviszem a nap hátralévő részében a szükséges mennyiséget akkor jön a tömeg ugyanúgy?2017. dec. 13. 22:24
1/7 anonim válasza:
A napi összbevitel számít.Ha éhes vagy és nem tudsz enni,nem gond,nem fogsz fogyni.Ha nap végén megvannak a makrók,akkor rendben vagy.Mindegy,hány étkezésed van egy nap.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát tegyük fel reggelire megeszek 200g zabot, vegyük példának a holnapi napot déltől nyolcig vagyok. 200g zab reggel, 3óra felé rendes kaja, este pedig hazaérek beviszek mindent és edzem akkoe jön rendesen a tömeg igaz? Natúe puffasztott rizsre gondoltam meló közbe mint ch, az jó ötlet?
2017. dec. 13. 22:50
3/7 anonim válasza:
Turmixolj be szárszon magvakat, napraforgó, mák, tökmag, mandula, mogyoró, és keverd össze a reggeli zabbal.
4/7 anonim válasza:
Egyél meló közben valami snack-et. Jó lehet ha be tudsz nyomni pár műzli szeletet, zabszeletet, fehérjeszeletet, gyümölcsöt vagy ihatsz turmixot is. Jó a pufi rizs is. Ez segít, hogy meg legyen az összkcal.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
2017. dec. 13. 23:57
6/7 anonim válasza:
Én 20/4 időszakos böjtölök már 3. Éve és tökéletesen működök tömegnöveléanél is.
7/7 anonim válasza:
Lehet böjtölni is, de nem mindenkinek jön be. Nekem pl. úgy néz ki, hogy refluxom van, ezért nem jó lefekvés előtt sokat enni, jobb ha többször eszek keveset (amit amúgy utálok de ez van). Sok egyéni tényező is lehet, amit figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!