Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Hogy oldjam meg, hogy ne lépjem nagyon túl a fehérjebevitelt, de mégis tudjak számomra finomakat enni?

Figyelt kérdés
Nekem 120 gramm fehérjére van szükségem, de számomra ez nagyon kevés. Én nagyon szeretem a húst, leginkább azt fogyasztok. Pl ebédre nekem 400 gr csirkemellel már megvan 100 gr fehérje. Aztán már egy cottage cheese (200 grammos) 23 gr fehérjét tartalmaz. Szóval ha ezeket megeszem, már megvan szinte a fehérjebevitelem. De én mondjuk nagyon szeretnék még enni tojást, tonhalat, más húst.
2017. júl. 20. 22:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul még az edzés utáni fehérjeport nem is számoltam. :S
2017. júl. 20. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyél olyan húsokat,aminek 100 grammjában kevesebb fehérje van.Hering például 18g/100g + más zsírosabb húsok.Így ehetsz többet és nem is léped túl.
2017. júl. 20. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy darált sertéshús 18/100g,kalóriatáblázatot megnézheted.
2017. júl. 20. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy oszd el jobban, nem kell majd fél kg csirkemell ebédre.
2017. júl. 20. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha neked nem probléma akkor nyugodtan vihetsz be 150g fehérjét is, nem lesz annyitól bajod.
2017. júl. 20. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt pedig nem értem, ha megvan a fehérjéd, minek iszol edzés után port...
2017. júl. 20. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden nem lehet, választanod kell (illetve a mennyiséget csökkentened valamiből). Tapasztald ki, mi ad nagyobb élményt adott fehérjekeret mellett.

A fehérjeport én sem értem, az pont ellentétes problémákra van.

Ehetsz egyik nap sok tojást, másnap sok húst, hol ilyen húst, hol olyat. Akárhogy is, de sakkozd ki a megfelelő fehérjekeretet, hisz a túl sok se jó. Te bizonyára kicsit feljebb mehetsz a fehérjével. 2g/ttkg fölött a legtöbb embernek felesleges, de kicsit fölötte azért nem kifejezetten káros. Ez is egy lehetőség. Örülj, hogy nem vagy ketogén diétán, ahol gond, ha fölémész az amúgyis kisebb fehérjekeretnek.

Tudom, hogy nehéz, nekem is az, pedig hús eszembe se jut, tejterméket is alig eszem, így is brutál, mindenben sok fehérje van, amit szeretek és laktat.

De meg kell oldani.

Azt azért tudod, hogy ha eszel gabonát, zöldséget, olajos magvat, az is hozza a fehérjét... Csak mert növényi, fehérje az is s a nagy többlet abból se jó.

2017. júl. 21. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:

1 vagy önmérsékletet tanulsz és beéred kevesebbel

2 vagy megbarátkozol szépen a relatív fiatalkori halállal és zabálsz amit akarsz.

2017. júl. 21. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!