Hogy oldjam meg, hogy ne lépjem nagyon túl a fehérjebevitelt, de mégis tudjak számomra finomakat enni?
Minden nem lehet, választanod kell (illetve a mennyiséget csökkentened valamiből). Tapasztald ki, mi ad nagyobb élményt adott fehérjekeret mellett.
A fehérjeport én sem értem, az pont ellentétes problémákra van.
Ehetsz egyik nap sok tojást, másnap sok húst, hol ilyen húst, hol olyat. Akárhogy is, de sakkozd ki a megfelelő fehérjekeretet, hisz a túl sok se jó. Te bizonyára kicsit feljebb mehetsz a fehérjével. 2g/ttkg fölött a legtöbb embernek felesleges, de kicsit fölötte azért nem kifejezetten káros. Ez is egy lehetőség. Örülj, hogy nem vagy ketogén diétán, ahol gond, ha fölémész az amúgyis kisebb fehérjekeretnek.
Tudom, hogy nehéz, nekem is az, pedig hús eszembe se jut, tejterméket is alig eszem, így is brutál, mindenben sok fehérje van, amit szeretek és laktat.
De meg kell oldani.
Azt azért tudod, hogy ha eszel gabonát, zöldséget, olajos magvat, az is hozza a fehérjét... Csak mert növényi, fehérje az is s a nagy többlet abból se jó.
1 vagy önmérsékletet tanulsz és beéred kevesebbel
2 vagy megbarátkozol szépen a relatív fiatalkori halállal és zabálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!