Lehet mégis naturál?
2017. júl. 5. 20:57
3/11 anonim válasza:
A cikket mindenkinek érdemes lenne elolvasni, mert tényleg csak vagdalkozás hogy ez koxos, az koxos, de közben az emberek miért nem saját magukkal törődnek, és a saját fejlődésükkel, azzal hogy nekik mi a jó?:)
Kicsit visszavettem a gyakoriból az utóbbi napokban mert elnevezhetnénk a kategóriát "Szuli"-nak is:)
Szóval akár az, akár nem, tényleg csak ő tudja egyedül, amit viszont mindenki tud(na) hogy a tsm módszer f.s,za.
peace
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem az.
A cikkben is szépen arra utalt, hogy mi van akkor ha ő maga nem naturál, a módszere akkor is működik naturáloknak.
De szerény véleményem szerint kizárt hogy naturál, és nem egy kúra van benne. Szerintem!
5/11 anonim válasza:
Láttátok már élöben is, vagy csak képen? :)
6/11 anonim válasza:
Annyira les*arom, hogy natural vagy sem. Ha mindenki magaval foglalkozna ahelyett, hogy azt tippelgeti hogy Szuli natural vagy sem, mar elorebb lenne a fejlodesben.
7/11 anonim válasza:
Nagyon unalmas már ez a sok Szulis kérdés.
8/11 anonim válasza:
Tök felesleges tippelgetni. Szerintem nem és kész. Attól függetlenül a módszer még mindig elég jó és nem is érdekel hogy mit használ. Ne ezen akadjatok fent.
9/11 anonim válasza:
Ha naturál, akkor Angelov is, mert nincs sok különbség :D
10/11 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy azt mondja, hogy natural? Akkor se az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!