Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Azt mondják, hogy a kox...

Azt mondják, hogy a kox tönkreteszi a férfiasságot, itt pedig sokat olvasom hogy ez és az sem naturál. Akkor most nekik egyáltalán fel sem áll? Hogyhogy mégis mindegyiknek van nője?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 14:22
 1/10 greeen ***** válasza:
azok nem igazi nők.Holografikusan vannak odavetítve...
2013. máj. 19. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Amíg megy a kúra addig még jobban is működik a szerszám azoknál. A kúra után van gond, ha nem sikerül rendesen az utókúra. Ha meg az is elmarad, akkor pár hétig fél 6 van.
2013. máj. 19. 14:39
 3/10 A kérdező kommentje:
értem
2013. máj. 19. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer egy nagy koxos ismerősöm azt mondta, h ha valaki cuccokkal képes 50+ kart növeszteni, akkor annak az már nem lesz akadály, h a farkát felállítsa(magyarul nem fog megijedni egy kis Viagrától, Camagrától meg a többitől)

Persze az is igaz, amit Montez írt.

2013. máj. 19. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg a másik dolog az ,hogy egyik se fogja reklámozni,hogy ez és az lett a bajom tőle...
2013. máj. 19. 15:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha pl Vörös Zolinak lenne ilyen jellegű baja, akkor nem lenne olyan nő mellette, amilyen, ez igaz még egy csomó híresebb testépítőre is
2013. máj. 19. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:

De nem mindenkinél úgy hatnak a káros mellékhatásai...

Lehet azért van vele,mert jóképű,ismert...

Ezt mi nem tudjuk ! :)

2013. máj. 19. 15:13
 8/10 A kérdező kommentje:
francokat, a nőknek fontos a szex
2013. máj. 19. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos van sex is,én ezt nem állitottam.
2013. máj. 19. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Működik az. Nézd meg, pl Tóth Daninak most született a fia. A komoly testépítőknek sokkal később lesz ilyen problémájuk, mint a sok tizenévesnek, akik megveszik a danabolt, kapkodják be mint a cukrot, a végén semmi utókúra. És mikor gond van okoskodnak.
2013. máj. 19. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!