Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfi vagyok, mégis abnormális...

Férfi vagyok, mégis abnormálisan nagy nőies fenekem van. Ezt le tudom dolgozni/fogyni?

Figyelt kérdés

Valószínűleg genetikai okok miatt van kerek-nagy-nőies fenekem. Arra lennék kíváncsi h ezt le lehet-e adni, vagy mindig is túlméretes marad a testem többi részéhez képest?

A probléma nemcsak a nagy fenék hanem h elég alacsony is vagyok (163cm) ezért teljesen kizárt h komolyabb felső testépítésbe belefogjak, csak azért h felülről szélesedjek a fenekemhez. Jobban szeretnék egy átlagos testalkatot. Ötlete valakinek? 23/f

2017. máj. 20. 05:12
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
Genetika, hogy ki hova milyen ütemben hízik vagy fogy. Nem tudod irányítani, hogy honnan menjen le a zsír, mivel nincs helyi zsírégetés. Diéta és edzés kell és majd lemegy onnan is.
2017. máj. 20. 05:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló magasságú vagyok:)

Nekem is eléggé elszalad a ló,ha nem sportolok,fenék téren:)

Heti 2X45 percet szoktam csak fenékre edzeni,lábedzés és has edzés mellé.

Azóta sokkal feszesebb és kisebb.

Illetve jó ha végzel kardiógyakorlatokat is mellé..

2017. máj. 20. 05:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyi rajtad a súlyfelesleg? És ülő munkát végzel?
2017. máj. 20. 08:04
 4/11 A kérdező kommentje:
90kg vagyok ami igen csak sok a magasságomhoz képest. Egyébként egy gépgyárban dolgozok, tehát sokat nem ülök.
2017. máj. 20. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne a fenekeddel legyél elfoglalva, hanem kezdjél el valamit sportolni, és mindenből szépen, arányosan lemegy majd a fölösleg.
2017. máj. 20. 19:51
 6/11 Cortez70 ***** válasza:
Diéta és edzés. Írtam már.
2017. máj. 20. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:

163 centihez 93 kg?

"Valószínűleg genetikai okok miatt van kerek-nagy-nőies fenekem"

-Nem... azért van mert 93kg vagy 163centihez tesó, az ideális(nem testépitő testsúly) 65kg MAX ehhez a magassághoz

szálkásitó diéta + heti 3-4 aerob/kardio, súlyzós edzés nem feltétlen kell, de ha akarsz izmokat is akkor kéne heti 3 teljes testes(google:ICF5x5)

2017. máj. 20. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát,igen,akkor neked nem csak a feneked nagy.

Én a 63 cm-hez olyan 58-60 kg között szoktam lenni:)

Kezdetnek kardióznod kellene.

2017. máj. 21. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:
*163
2017. máj. 21. 01:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem amit mondotok és köszönöm a segítséget. Tudom h túlsúlyos vagyok, de nem tudok megbékélni vele, h 150 kilós embereknek fele akkora a fenekük mint nekem.
2017. máj. 21. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!