Férfi vagyok, mégis abnormálisan nagy nőies fenekem van. Ezt le tudom dolgozni/fogyni?
Valószínűleg genetikai okok miatt van kerek-nagy-nőies fenekem. Arra lennék kíváncsi h ezt le lehet-e adni, vagy mindig is túlméretes marad a testem többi részéhez képest?
A probléma nemcsak a nagy fenék hanem h elég alacsony is vagyok (163cm) ezért teljesen kizárt h komolyabb felső testépítésbe belefogjak, csak azért h felülről szélesedjek a fenekemhez. Jobban szeretnék egy átlagos testalkatot. Ötlete valakinek? 23/f
Én is hasonló magasságú vagyok:)
Nekem is eléggé elszalad a ló,ha nem sportolok,fenék téren:)
Heti 2X45 percet szoktam csak fenékre edzeni,lábedzés és has edzés mellé.
Azóta sokkal feszesebb és kisebb.
Illetve jó ha végzel kardiógyakorlatokat is mellé..
163 centihez 93 kg?
"Valószínűleg genetikai okok miatt van kerek-nagy-nőies fenekem"
-Nem... azért van mert 93kg vagy 163centihez tesó, az ideális(nem testépitő testsúly) 65kg MAX ehhez a magassághoz
szálkásitó diéta + heti 3-4 aerob/kardio, súlyzós edzés nem feltétlen kell, de ha akarsz izmokat is akkor kéne heti 3 teljes testes(google:ICF5x5)
Hát,igen,akkor neked nem csak a feneked nagy.
Én a 63 cm-hez olyan 58-60 kg között szoktam lenni:)
Kezdetnek kardióznod kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!