Azt hallottam, hogy az endomorph-oknak (gyorsan hízik, lassú anyagcsere, főleg has környékére, viszont gyorsan is izmosodik, mégis nehéz fogyni) a legjobbak az összetett gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Mint például a fekvenyomás, válltól nyomás, guggolás, stb. Azaz koncentráljak főleg ezekre a gyakorlatokra, amelyek több izmot dolgoznak meg egyszerre? Mivel én is ilyen vagyok sajna, köszi.2012. szept. 15. 19:17
1/4 anonim válasza:
mindenkinek azok a legjobbak...
2/4 anonim válasza:
Általában mindenki ilyen gyakorlatokat használ nem szokták megkülönböztetni, hogy most endomorf vagy mezomorf. Kajálásban szoktak változtatni akik nagyon könnyen zsírosodnak, azoknál nem lehet túl magas a szénhidrát.
3/4 anonim válasza:
Hülyeség ez az Endo-Ekto-Meso dolog.
Engem is le Endo-znak mégis könnyen fogyok és csak akkor hízok ha össze vissza eszek mindenféle szart.
4/4 mtx válasza:
és te honnan tudod hogy endomorph vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!