Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi kcal-lal kéne tömegelni...

Mennyi kcal-lal kéne tömegelni egy 74 kilós embernek? 2600kcal elég?

Figyelt kérdés

2017. nov. 22. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 60kgal is 3500-4000kcal tömegeltem , nekem valahogy az talált be , szerintem kezd ilyen 4000kcal aztán ha látod hogy nagyon zsírosodsz vegyél lejjebb , mindenkinek más a teste .
2017. nov. 22. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Amennyivel fejlődsz.
2017. nov. 22. 23:15
 3/8 A kérdező kommentje:
4000???Ezt is alig bírom megenni és napi 2-3x kell székelnem
2017. nov. 22. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha irodai munkát végzel, akkor elvileg elég is lehet, feltételezve, hogy nem edzel napi két órát brutál intenzitással, elégetve 2000 kalóriát.

Ha uránbányában dolgozol, akkor kevés.

Szóval a megadott paraméterek alapján nem lehet pontosan válaszolni

2017. nov. 23. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyes vékony, sokkal könnyebb srácok ennyivel csak akkor nem fogynak, ha alig mozognak. De lehet, hogy neked elég, ezt nem tudhatjuk.

Ilyen kevés infóval is arra tippelek, hogy kevés lesz ez, én kiindulnék mondjuk 3000-ből s módosítanék, ha kell.

2017. nov. 23. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha alig tudsz enni, használj több zsírt vagy máshogy egyél töményebben, egyél többször, egyél olyat, ami kevésbé laktat... Ha enni kell, enni kell, semmit nem érsz azzal, hogy elmondod, nem megy. Megoldást kell találni.

Egyesek 3500-at egy étkezésre benyomnak, na ahhoz már tudni kell enni. De egész nap 3000, annak azért mennie kell.

2017. nov. 23. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor egyek meg naponta egy tábla csokit,hogy meglegyen?Nem lesz káros az egészségemre,ha ennyi szemét kaját eszek?Egyébként így is fejlődök rendesen,sőt még zsíros is vagyok,20%körül.Az a 4000 amit az 1.válaszoló írt,az már az elképzelhetetlen kategóroa
2017. nov. 23. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig én annyit eszek , igaz a szilárd kajám mellé sok sok turmix,nem tömegnövelő és társai hanem (zab ,banán stb)
2017. nov. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!