Zsírral lehet tömegelni?
Figyelt kérdés
100g mangalica zsírban van 900 kalória.
Ha én hozzádobok 50got mondjuk a napi kajámhoz akkor az 450 kalória, meg ugye 50g zsír. Ettől hízik az ember?
Nehezen hízok (nagyon), kiváncsi lennék ezzel híznék-e. Persze nem csak zsírt akarok felszedni.
(66kg vagyok....)
2017. nov. 12. 14:04
2/7 A kérdező kommentje:
Jaaa amúgy igazából ha zsírból is jön csak a tömeg annyira nem fog szerintem zavarni. Pár kiló zsír úgyse látszik meg a 194 magassághoz és amúgy se testépítés az irány, hanem az erőemelés.
2017. nov. 12. 14:13
3/7 Cortez70 válasza:
Lehet így is, hogy több zsír megy és kicsit kevesebb ch. Kaloria pluszban kell lenned azt meg több zsírral könnyebben eléred.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
És hogyha chból is megy még plusz 30-60g-al több, mint eddig plusz a zsírt is emelem ennyivel akkor mi történik? Rossz emésztés, álmosság, vagy egyik se, csak jobban híznék?
2017. nov. 12. 14:30
6/7 Cortez70 válasza:
Túl nagy kalória plusznál jobban zsírosodsz.
7/7 anonim válasza:
Meg fosni is fogsz.Ezért nem érdemes a túl nagy kalória plusz.Én nem megyek 2800 fölé tömegelésnél sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!