Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az létezik, hogy ennyi kalória...

Az létezik, hogy ennyi kalóriabevitellel sem tudok tömegelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném kicsit részletezni a dolgot mert az én helyzetem nem olyan egyszerű.

Amikor elkezdtem edzeni (konditeremben) még csak 52 kiló voltam. Eltelt azóta mindössze fél év és most 63 kiló vagyok ami szerintem egy elég jó eredmény, viszont azóta nem megy feljebb ez az érték.

Eleinte olyan 2300-2500 kalóriabevitellel lassan de biztosan izmosodtam, valószínűleg az csak a nagy súlyoknak volt köszönhető mintsem annak az elenyésző kalóriának. Mostanra kissé feltornáztam a napi bevitelt közel 4000 kalóriára naponta, ami már nemigen kíméli a pénztárcám. Fehérjét is szedek, konkrétan a Jumbo Hardcore-t, mellé ezt az Amino 5600-ast vettem, meg szedek Multi Pro Plus-t. Külön kreatint vagy ilyen értágítót, durrantót, stb nem kívánok szedni.

Tehát most 170 centi és 63 kiló vagyok, célom pedig a 70 kiló elérése lenne (az se baj, ha több).

Két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy nem elég a kalóriabevitel, a másik, hogy az életkörülmények nem megfelelőek (ezt ki is fejtem).

Most egy olyan helyen dolgozom ahol baromi meleg van kb 40 fok alsó hangon. Fizikai munkát végzek, de más logisztikai feladatokat is el kell látnom és minden nap kapkodni kell, nincs megállás. Sokat izzadok, stresszelek a meló miatt, de azért a magánéleti dolgok sincsenek a toppon.

Tehát ahhoz, hogy további kilókat dobjak magamra ezek tudtában, azáltal, hogy tovább növelem a kalóriákat elérhetem a célomat?

Tippeket, tanácsokat, véleményeket szeretnék olvasni, nem lehurrogásokat...

Előre is köszönöm!!!

(21F)

2017. nov. 18. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem hízol kevés a kaloria. Ehetsz cukrosan is az felnyomja az inzulinszinted (jobban is zsirosodsz tőle mivel azt is beépíti). Kicsit emelj a kalorian és vigyél be cukrot az etkezeshez és nezd meg mi lesz belőle.
2017. nov. 19. 02:03
 2/2 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nekem sem ment a tömegnövelés ch alapu étrenddel. Voltam 5000 kcal fölött is. minél több ch-t (keményítőt) fogyasztok, annál gyorsabban ég a kalória, magyarul valamiért a szervezet nem hajlandó a +kcalból tömeget épiteni hanem inkább elégeti.

Általában véve (növényi) zsírral és gyümölcscukorral váltottam ki a cht, illetve volt hogy fehérjével, ami viszont nagyon drága.

(a gyümölcscukor is ch, de másképp, inzulin nélkül használódik fel).

2018. márc. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!