Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik ilyen motivációs...

Létezik ilyen motivációs oldal vagy csoport?

Figyelt kérdés
Januárban kezdtem ezt a sportos életmódváltás, odafigyelek az étkezésre dolgot. Eddig az motivált hogy szépen látszott az eredmény, és sokan dícsértek hogy milyen jól nézek ki. 😊 De jön a tél amikor a vastag ruhák elrejtik az izmokat. Kicsit félek hogy nov.dec.környékén feladom. Vagyis abbahagyom az edzést. 😣 de nem szeretném, mert ha január óta ilyen eredményt értem el, akkor jövő nyárra biztos nagyon jól nézhetnék ki, ha kitartok egész télen. Amúgy lány vagyok ha ez számít.
2017. szept. 1. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Minél feszülősebb cicanadrágot kell felhúzni, abban télen is látszik.
2017. szept. 1. 11:04
 2/2 Klanwarrior ***** válasza:
Hát ha tudod, hogy neked hosszútávú céljaid vannak... Akkor nem mindegy, hogy télen látnak-e? Majd nyáron mutogatod magad. Viszont ha télen abbahagyod, akkor nyáron sem lesz forma. Ha ez nem tud rávenni a sportra, nem érdemes folytatni.
2017. szept. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!