Nyak izom? Létezik ez?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik ez az egész, de nem szoktam nyakra edzeni és szerintem nem is lehet.
De még is meghúztam. Nem ez a nyak elfekvős fájdalom van.
Ha fekszem és egyik oldalra húzom a nyakam akkor érzem, hogy faj, de nem is ez a lényeg! Hanem hogy ott is rendesen izmos már.
Mitől vagy milyen gyakorlattól erősödik, nő ott az izom?
2017. aug. 29. 16:06
2/2 anonim válasza:
Rosszul tudod, nagyon is lehet nyakra edzeni, küzdősportokban szokás is. Viszont ésszerűen kell csinálni, mert ha ott elrontasz valamit az sokkal szarabb dolog lesz mint mondjuk a karodnál. Legbiztonságosabban és legegyszerűbben úgy lehet edzeni hogy lefekszel a padra, a fejed lelóg és a nyakaddal felhozod, majd leengeded. Súlytárcsákkal nehezítheted, mind a négy irányba lehet(a nyakon lévő legnagyobb izmot a fej előre hozásával bírod edzeni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!