Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez meg milyen diétázás?

Ez meg milyen diétázás?

Figyelt kérdés

Én mérem a kaját, csirkét eszek kevés szénhidráttal, sok zöldséggel, a cukor bevitelt is minimálisra csökkentettem, mégis alig fogyok.

Itt meg megy minden szemét: nutella, liszt, kukorica, banán, monster energiaital, tejfől, fagylalt, chips, milka csoki

https://www.youtube.com/watch?v=53tVRBS1dos

Mégis csökken a testsúlya. Ez genetikán múlik, vagy hogy van ez?

2017. nov. 8. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha kaloria minuszban vagy akkor fogysz, nem kell ezt tulkomplikalni.

Lehet szemetet is enni, de akkor nem biztos hogy jok lesznek a makrok es meg lehet hogy ehes is maradsz.

2017. nov. 8. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet számolni dzsuvával is, inkább az a baj, hogy ilyenekben kvasok cukor és zsír van és így nehéz deficitben maradni. De pl viszonylag jónak mondható a fagyi, azt rendszeresen ettem nyáron és majdnem több mint 10 kilót fogytam.
2017. nov. 8. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a szerencsetlen alig fogyott valamit. Amugy a kaloriaminusz a lenyeg. Mindrgy mit eszel. De ha nincs eleg feherje akkor izombol is veszitesz.
2017. nov. 8. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy lenne mar mindegy hogy mit eszel agyatlan?

Persze h nem mindegy, nyilvan ha megeszik valaki 135 g rizst vagy 100 g cukrot (mindketto 100g ch), nem lesz ugyanaz az eredmeny. Szerintem ezt egy altalanos iskola also tagozatos diakja es tudja/sejti.

A kerdezonek viszont: ne egybol minimalis chval kezdj, eloszor kezdj mondjuk 2,5 g/tskg-mal, aztan fokozatosan 2-3 hetente vegyel le 0,5-et

A cukorfogyasztas az ne minimalis legyen, hanem 0

Persze nyilvan az a keves ami a feherjeporban van vagy egyeb rendes kajakban, az normalis, nyilvan nem tudod kivenni beloluk :D

Kardio is kene elejen heti 3-4x30p aztan egyre tobb

2017. nov. 14. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Magyrázd el agysebész úr, hogy 100g ch ami 440kcal miben különbözik a nap végén végkifejletben egy másik fajta gyorsabb felszivódású ch-tól, ami szintúgy 100g 440kcal. Várom a primitiv baromagodat hogy te a cukortol hizni fogsz a rizstol meg nem. Hajra bizonyitsd.
2017. nov. 15. 04:05
 6/8 BlodDrunk ***** válasza:
66%

A cukor gyors ch,a legmagasabb a glikémiás indexe 100 ehez viszonyítanak mindent,csak energiaként hasznosul az izmokban,tehát fölbassza az egekbe a vércukor szintedet,innentől kezdve meg nem tud a szervezet zsírt égetni!

Minnél alacsonyabb a vércokurszinted annál hatékonyabb a zsírégetés,annál kevésbé kezd a szervezet zsírt raktározni.

Nem kellene baromságokat írni...

2017. nov. 15. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha te 100g cukrot eszel akkor annyit tud raktározni, ha 100g chnyi rizst eszel akkor meg annyit, nem leszel a cukortol zsirosabb mert nincs mit raktározni. A jozan eszt kellene hasznalni nem a baroksagot szajkozni. Fogadni merek egyik egysiku sem probalt itt meg cukor chval es osszetet chval dietazni. Akkor nem pofaznatok baromagot amit beadtak nektek az okosok az interneten.
2017. nov. 15. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék belemenni, és nem is fogok, hogy a gyors felszívódású ch milyen hormonális változásokat indít el, hogy csak egyet mondjak. És itt nem az átmeneti inzulin emelkedésre gondolok, bár már az is egy egész hullámot indít el. persze nem kell hinni sem nekem, sem a 77% os kollegának. mindenki azt csinál, amit szeretne. ha te napi 500g gyors ch val akarsz diétázni, az a te dolgod.
2017. nov. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!