Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2hónap alatt 4kilót fogyni lehet?

2hónap alatt 4kilót fogyni lehet?

Figyelt kérdés

2hónap alatt lehet és egéséges is 4kilót fogyni?

44kiló vagyok és 40kiló szeretnék lenni.

El kezdtem egéségesen étkezni.sportolni rendszeresen. Heti 5 torna heti 3x futás heti 3x hasazás.

A probléma az hogy kicsit nagy a combom és szeretnék lapos kockás hasat.

Szóval így menni fog a 4kiló? :)

2015. febr. 16. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rossz az etrended akkor nem.

Ennyi fogyas bőven belefer.

2015. febr. 16. 18:25
 2/3 kovpet ***** válasza:

40 kiló szeretnél lenni? Milyen magas vagy?

Nem hiszem, hogy jó dolog 40 kilósnak lenni, egy tízéves gyerek lehet kb annyi.

2015. febr. 16. 19:48
 3/3 Csiß ***** válasza:

Szerintem ezeket a számokat el kéne felejteni.Nem tudom miből gondolod,hogy ha leadsz pontosan 4 kilót akkor úgy fogsz kinézni ahogy szeretnéd.Addig sportolj amíg a tükörben azt nem látod amit szeretnél.Tornát és a hasazást szerintem el is hagyhatod ha a fogyás a cél.Vagy menj el heti 4x kocogni (minimum 40 perc/alkalom) vagy tempós gyaloglás (1,5 óra/alkalom).Ezerszer többet fog érni mint valami Rubint Réka videó.

Ha ügyesen csinálod (nem koplalással) akkor 8 kiló is lemehet egészségesen 2 hónap alatt.Bár a számokat elnézve az már tényleg extrém alacsony súly lenne :) Hacsak nem valami 8 éves kislány vagy.

2015. febr. 17. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!