Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen gyengék lennének a...

Ilyen gyengék lennének a kardió gépek?

Figyelt kérdés
Hónapokig kardióztam ellipszis tréneren.Eljutottam odáig,hogy 10 km-t letekerjek rajta 48 perc alatt.De most elkezdtem futni és szembesültem,hogy nagyon rossz az állóképességem.2 km-t nem bírok úgy lefutni,hogy ne kelljen megállni pihenni közbe.Ma pl.9:47 perc alatt futottam 2 km-t,de úgy,hogy közben volt 2x 3 perc pihenő

2017. okt. 29. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a gyenge, nem a kardió gép. :)
2017. okt. 29. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
idióta..
2017. okt. 29. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ellipszis tréneres edzés teljesen más mint a futás. Próbáld ki, hogy futópadon futsz, ugyan annyit fogsz bírni, mint a kinti futásnál. Nem a géppel van a gond, hanem azzal, hogy 2 különböző mozgásformát akarsz összehasonlítani.
2017. okt. 30. 07:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Jah,csak azt hittem,hogy ha már eljutottam egy szintre az ellipszis tréneren,akkor azt fogom tudni kamatoztatni futásnál.De tévedtem
2017. okt. 30. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallod 9:47 2000 méteren az tök jó. Tesi érettségin kell 9:30...Te meg még meg is álltál. Ezzel még rendészetin se lennél rossz szerintem....

Neked amúgy az a bajod szerintem, hogy túl gyorsan futsz. Kicsit vegyél vissza a tempóból, de próbálj mondjuk 3 kilométert futni és növeld a távot hetente, kéthetente egy 500 méterrel.

2017. okt. 30. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Félreérted.A pihenők nélkül volt 9:47 perc.Addig szüneteltettem a futó alkalmazást.Ha pihenő nélkül meglenne,annak már örülnék.
2017. okt. 30. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaa...Mondom te vagy Flash, erre kiderül, hogy nem. Áh...
2017. nov. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!