Lanyom nemsokara 14 honapos, nem jar csak kapaszkodva, illetve egyedul 2 3 metert, akar tobbet is tudna ha mereszebb lenne, csak O ilyen bizonytalan vagy gyengek lennenek az izmai hozza?
18 hónapos koráig ráér.
(A "csak kapaszkodva járás" azt jelenti, hogy fogjátok a kezét? Mert ha igen, akkor hagyjátok abba, ne vezetgessétek. Lehet, hogy azért is bizonytalan egyedül elindulni.)
4. vagyok. komolyan anyukák, már ilyen érzékenyek vagytok erre a komp dologra :D
csak azért kérdeztem mert pár hete volt egy nagyon hasonló kérdés ahol kiderül, hogy a gyerkőc napi fél órát kompozott és az orvos szerint azért fél egyedül járni...
persze ez nem hasznos válasz...kivétel ha kompozik a kérdező gyereke... na mindegy, csak meglepődtem :)
Ezt a komp dolgot én is hallottam már. Nekünk emiatt nem is volt. De az a 3hónap kísérgetés azért elég fáraasztó volt :)
Türelem, rózsát terem, ahogy mondani szokás
sosem kompozott:)
kisergetve van mert mar nem lehet abbahagyni, mert vagja foldhoz magat, igenyli, lassan enis 3 honapja kisergetem
nagyon sokat erosodott es ha akarna tudna menni:)
koszi a valaszokat
azt hiszem a 3. vagyok (15 hónaposom van)
szóval nem lehet nem kisérgetni őt. nekünk is mondta a gyógytornász hogy ne tegyük de jött és húzott minket és sírt mert menni akart a lányunk. két hónapig teljesen kellett, azóta is még az esetek 60%-ában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!