Lanyom nemsokara 14 honapos, nem jar csak kapaszkodva, illetve egyedul 2 3 metert, akar tobbet is tudna ha mereszebb lenne, csak O ilyen bizonytalan vagy gyengek lennenek az izmai hozza?
Az én fiam 15 hónapos 2 hete indult el de még elég bizonytalan.Soha nem kompozott.szerintem nincs összefüggés a komppal.Sőt.
Nem szabad erőltetni mert nálunk a kedves mama húzta mindíg egyszer el is esett.A kicsinek nem tetszett szerintem ezért is indult el későn.
Tényleg nem akarlak megbántani vagy ilyesmi, de azt akarod, hogy ne legyen semmi baja, szépen megtanuljon egyedül járni vagy azt, hogy ne hisztizzen? Mert a kísérgetéssel nem fog megtanulni esni, és valószínűleg emiatt fél egyedül járni, mert bizonytalan.
Na mindegy, a te dolgod...
En nem pontoztam senkit le, ne is erdekel a lepontozas:)
vezetgetve fel kezzel van es igy nagyon biztosan megy, sot ha setal egyedul mondjuk 2 3 metert aztis neha nagyon biztosan, van hogy szinte szaladva
a baj ott kezdodik hogy pl a mult heten kint is a fuben metereket ment egyedul es masnap megmintha kicsereltek volna esik bukik dol el es nem tudom miert van ez a nagy kulombseg, meg allni se all biztosan mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!