Az animékben aki megfázik, rögtön el is ájul, tényleg ennyire gyengék lennének a japánok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az animék többsége tele van rájátszással, de valamennyire mégis a valóságból merítkeznek.2011. szept. 7. 17:19
1/8 anonim válasza:
I've seen enough hentai to know where this is going...
Tuti, hogy túlzás. A japánok tudtommal pont, hogy alig betegek.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is így tudtam, mert marhára egészséges kajákat esznek. De még azokban az animékben is, amik majdnemhogy realista szemléletet mutatnak, a megfázott személy minimum összeesik. Vagy lehet, hogy oltári nagy fordítási hiba.
2011. szept. 7. 18:25
3/8 anonim válasza:
Mi se tudunk kámehámézni, meg sziklákat átütni... pedig a Csillagharcosok is embereknek néznek ki és a földön élnek, ugyanúgy esznek, barátkoznak, dugnak, gyereket nevelnek, tvznek, edzenek....bláblábláblábálbábláb (Dragonball)
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért csinálják így h valami történjen abban a részben amelyikben beteg. Am kicsit idegesítő pl.: Esőbe megy haza a suliból de ő már akkor hót lázas elájul, meg ilyenek de szinte minden animében ez van. Meg egy kicsit megfázik de neki ekkor már piros leszu az arca ... meg ilyenek.
5/8 A kérdező kommentje:
Orange Spot, azt hitted, marha vicces, amit írtál, de ki kell ábrándítalak, hogy nem az.
Az utolsó válaszoló érti, mit írtam.
2011. szept. 7. 22:56
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, most aztán vérig sértettél :D ...Talán pont te nem érted a választ... próbáld meg ismét elolvasni, és most értelmezni is.. tudom hogy sokat kérek... csak próbáld meg..annyira csak nem vagy szellemi fogyatékos ::) Én neked szurkolok ..!
7/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, mi köze a válaszodnak a kérdésemhez? Mert egyedül az anime része stimmel.
2011. szept. 10. 11:41
8/8 anonim válasza:
A harmadik válaszoló vagyok. Orange Spot én sem értem a válaszodat. Kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!