Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyengék lennének az idegeim?

Gyengék lennének az idegeim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem birom elviselni az embereket,ha hangosan beszélnek, igyekeznék előttem nagy nyugodtan mennek, fel tudnám lökni...csammognak, lihegnek, bámulnak...de annyira felidegesitem magam állandóan, hogy egész nap feszült vagyok, és orditani tudnék....

ha kedvesen szólok, bunkón, balfsz fejjel szólnak vissza, ha az öregasszonyok felállitanak a villamoson, de bunkó stilusban érnek hozzám, az arckifejezésük,mert nekem nem lehet bajom, nem fájhat valamim nagyon?

26 N

2013. máj. 3. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább csak túlhajszolt vagy, csalódott, esetleg boldogtalan. Sajna rám is passzolnak az általad leírtak. Mára már elégé megutáltam az embereket!:(
2013. máj. 3. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet most merültél ki. Próbálj sokat pihenni, aludni minél többet. Nézz vicces videókat a neten.pl: http://www.youtube.com/watch?v=qB7pgt590hY

Legjobb lenne, ha otthon tudnál maradni feltöltődni.

Ha muszáj elmenned, és bkv-zol, akkor hallgass zenét és bambulj ki az ablakon. Ne másokat figyelj, mert az is idegessé tesz.

A másik ne legyél kedves, azt kevesen értékelik. Bocsi, de tömegben mindenki olyan amilyen...(türelmetlen, tolakodó) ez tapasztalat.

2013. máj. 3. 22:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az a gond, hogy már régóta kivagyok merülve, nagyon rossz a jelenlegi helyzetem:(és nőgyógyászati bajom is lett belőle, megbetegedtem:(((

2013. máj. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!