A lassabb vagy a gyorsabb szabályos fekvőtámasz a jobb?
Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 22:44
1/13 anonim válasza:
Mindkettő mellett vannak érvek. Ezért én úgy szoktam hogy lassan nyomok annyi sorozatot amennyivel leedzem magamat, bonusba 1-2 sorotat gyorsan bemelegítésnek meg levezetésnek.
2/13 anonim válasza:
Más a kettő. nekünk szokta az edző mondani néha, hogy na most nyomunk csak 10 fekvőt. (ennek ilyenkor már mindenki előre örül)
Egyre lemegyönk, tartjuk, kettőre fel.
Random időközönként. Elég kellemetlen, de utána a gyors úgy megy, mitha 30 kilőval könnyebbek lennénk.
3/13 anonim válasza:
Testépítés szempontjából egyik sem.
4/13 anonim válasza:
#3, ha nem értesz hozzá mi a f*snak válaszolsz?
AKkor fejlődsz, ha megvan a progresszió.. Fekvőtámasznál tökéletesen fellehet építeni a progressziót..
6/13 anonim válasza:
Hát figyelj, nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de egyszerűen lehet rajta neheziteni, mivel vagy 1000 féle variációja van. Ha pedig már az egykezesből is simán megy a 10, akkor jöhet a súlymellény.
De szerintem te még nem állsz ilyen szinten és az a vicc, még is viccnek tartod.
7/13 anonim válasza:
Lehet nehezíteni csak annyira nevetséges gyakorlat izomépítés szempontjából.
8/13 anonim válasza:
Na erre kiváncsi vagyok, miért tartod nevetségesnek?
9/13 anonim válasza:
Mert valószínű 5 a limitje. Inkább farizomba edz, úgy hamarabb látványos.:D
10/13 anonim válasza:
Akkor maradhatunk annyiban, hogy fekvőzgess csak, te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!