Csalónap átlendít?
Figyelt kérdés
72kg vagyok, 3000-3200 kalóriákat eszek.
Szálkásítás előtt is 72 voltam, utánna lementem 66kgra. Visszajöttem 72 re, folyamatosan növelve a kalóriát, de ezt a 72 kg-ot nem tudom átlépni.
Edzés ICF
Talán ha ma rengeteget ennék (7000kcal), többnyire "tiszta" kajából, az segítene, vagy csak zsír jönne?
2017. okt. 23. 11:16
1/4 anonim válasza:
Duplázni a kalóriát nem jó ötlet . Zsír ami feljönne inkább . A lassú tömegelésnél épp az a lényeg hogy havi kb 1 kg-t hízz . Így szedsz fel minőségi tömeget . Kicsivel próbáld emelni a ch-t .
2/4 anonim válasza:
Milyen magas vagy és mekkora a testzsírod?
3/4 A kérdező kommentje:
179-180cm.
Testzsirt nem tudom megmondani, de olyan 13 körül van, picit lóg a bőröm. A felkarom belső részén és a cicibimbomnal. Ezért is fontos a tömegelés nagyon, de nyilván nem zsírban gondolkozok.
2017. okt. 23. 12:50
4/4 BlodDrunk válasza:
makrókat számolj...ne kcal-t
Ha nem jön havi szintem min 1kg egyél többet abból amit eddig ettél és nőttél tőle csak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!