Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csalónap? Szabad, és ha igen mit?

Csalónap? Szabad, és ha igen mit?

Figyelt kérdés
2 hete diétázok,ma csaltam először,szóbaliztem aztán megünnepeltük a srácokkal,elmentünk zabálni..ettem gyroszt amit majdnem kihánytam,most 1 kg cseresznyét edzés után így plusba,belefér néha?Eléggé szépen látszik a forma,lassan látszik a 4. sor a hasamon,viszont a lában vizes és még mindig "zsíros"illetve a derekamon is van még egy kis plus,pedig amikor elkezdtem a diétát a scitec poweres övbe a 3 lyukba is nehezen fért..most meg az 5.be is simán becsúszik...eléggé vékony a derekam a vállam viszonylag szépesnek számít a hátam is nagy,persze ezt a saját testalkatomhoz viszonyítom..mert egy Arnold mellett nem nagy..de értitek...szóval néha ez így belefér ez a csalókaja? :) Nagy súlyokat nem hagytam el.az erő jön folyamatosan diéta alatt,nem izmosodom,azt tudom de valahogy erősebb vagyok a feladatok meg mennek szabályosan...Bocsi a sok rizsáért..esetleg mondanátok véleményt a csaló napról?
2016. jún. 16. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
ha nem rendszeres igen, meg a girosz / kebab / dürüm ezek a cuccok annyira még nem is vészesek, 2 hetente belefér :P
2016. jún. 16. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Okés,köszi a választ!Nem is bírtam nekik ellenállni...tegnap is feltúrtam a lakást édesség gyanánt de egyedül élek és semmi édességem nincs itthon.. :D
2016. jún. 16. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
nyugi, én most ettem meg egybe 450 gramm nesquik csokigolyó utánzatot :DD am gratula a vizsgához.
2016. jún. 16. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
simán bele fér ma én is zabáltam a cserkót nem vagyok versenyző hogy megvonjak dolgokat magamtól
2016. jún. 16. 21:27
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
Versenyre készülsz? Ha nem, akkor belefér.
2016. jún. 16. 21:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :D Hehe.. :) Nem készülök versenyre csak a tömegezést tisztán lepucolva akarom elkezdeni.
2016. jún. 16. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy majd amikor esetleg versenyem lenne ne keljen annyit bajlódni a fogyással...ez nem az én reszortom.. :D
2016. jún. 16. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég kreatív édesszájú, én fél mázsa édességet előállítok itthon, ha kell, boltba se kell menni hozzá, elég a tartós alapanyag a szekrényben.

Nos, az a majdnem kihányás nem jó, ha nem esik jól, ne edd.

A cseresznye jó hogy, nekem is érik egy fa, de ott is alap, hogy csak amíg jólesik.

Hogy ez kinek kavar be s kinek nem, az változó, ahogy a prioritások is.

2016. jún. 16. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap 4 hét diéta után gyengültem el, muter hazaállított 1 tepsi süteménnyel és baccameg bedörrent az egész, pedig esküszöm csak megkóstolni akartam. :D Be is töltődtem mára chval rendesen, olyat edzettem reggel, majd kettérepesztettem a rudat annyi kakaó volt. Jön a nyár, strand, ott is csak csúszni fog a giroszka nem? :D
2016. jún. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!