Szabad elmelnem a súlyon?
Sziasztok,14 éves vagyok és 6 hónapja kezdtem el edzeni.Étrendem megvan,minden nap beviszek 130 g fehérjét,350 g ch-t,valamint 80 g zsírt.Ezeket szilárd kajákból.Naponta 7 órát alszok.Szerencsére már látszik a fejlődés de lenne 2 kérdésem.Mivel 14 vagyok,sok helyen olvastam hogy még saját testsúlyos edzést csináljon a kérdező.Én 6 honapja edzek de múlt nyáron egy 3 hónapos átmozgatót csináltam hogy hozzászokjak a terheléshez.Es november óta rendesen edzek súlyokkal.Az 1 kérdésem az lenne hogy ha kedvem tartja felmehetek nagyobb súlyokra a koromtól függetlenül?A másik kérdésem az lenne, hogy a bicepsznél hogy lehet kitolni a fáradtságküszöböt?Mert elég hamar elfárad a bicepszem,pedig a hajlításokat egy falhoz támaszkodva csinálom,hogy ne derékből csináljam.A súlyt is visszábbvettem,de valamikor nem tudom megcsinálni az adott ismétlésszámot.Szeretnék ebben is fejlődni.Amúgy mindenre edzek,lábra 12-14 sorozat megy,vádlival együtt és guggolásnál nem csak roggyasztok,lemegyek egészen,tehát a medencém(vagy a csípőm) lejjebb kerül mint a térdem.Előre is köszönöm a segítséget!Ha nég valami kell azt nyugodtan megkérdezhetitek.3-szor edzem egy héten.
14/f,180 cm,70 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!