" hust is kell enni. "
Akkor 8157458425674455. alkalommal is elmondjuk: nem kell.
" A haszonállat azert van, hogy hasznunk legyen belőle. "
Ez a borzalmasan undorító felfogás szerencsére nyugaton, kicsit értelmesebb társadalmakban már kezd kihalni. Egyébként meg a "haszonállatot" mint fogalmat az ember találta ki, semmilyen alapja vagy pozitív következménye nincsen a belőle való haszonhúzásnak.
" Mar regen nem lenne emberiseg, ha nem ettek volna az osemberek hust. "
A kőkor előtt (gyengébbek kedvéért: a kézi vadászó eszközök feltalálása előtt), hogy nem haltak ki?
Természetesen senkire nem eroltetem, hogy egyen, csak leírtam az érveim, es amit gondolok, de izomepites megfelelo kaja nélkül nincs,amihez elengedhetetlen a hus.
(Es most ne nezzuk a koxos emberkeket, ott a kaja es minden mashogy van
Es nekem sok vegan ismerősom van, es sajnos sokan konzuluk betegek lettek, bizonyitottan ettol
Jajj 12-es ne kamuzzál már, majd biztosan a vegánok betegek akik annyi vitamint esznek egy nap alatt mint egy átlagember egy hónapban kb...
Kérdező: hüvelyesek, olajos magvak, gabonák legyenek túlsúlyban.
Valóban tudod, hogy mi igaz és mi nem.
De van beteg ismerősöm, aki emiatt lett beteg.
És sajnos olyan is van akinek az agyára megy rá...
Látom volt értelme belinkelni a tanulmányokat :D
Tegyük fel, hogy igaz amit a 12-es írt (mármint az a része- a többit ha tetszik, ha nem a tanulmány egyértelműen cáfolja - , hogy van vegan ismerőse aki "ettől lett beteg") az önmagában nem bizonyít még semmit, - főleg nem cáfol több ezer emberen végzett évtizedekig tartó kutatásokat - mert ezzel az erővel bármilyen étrendtől lehet valaki beteg.
Főleg, hogy felsorolni is sok, hogy a növényi étrenden belül is még mennyi verzió van (pl low carb, high carb, nyers stb), az egyéni szokásokat és hibákat meg jobb nem is említeni.
Ezzel az erővel egyik étrend sem jó, mert mindegyik okozhat problémákat azoknak akik nem jól csinálják.
Tehát így érvelni simán tudománytalan, ezért ez esetben irreleváns, hogy igaz vagy sem amit leírt.
youtube-on keress rá Pfalzer Dánielre, ő is vegán testépítő :)
Általánosságban azt mondanám, hogy olyan mint egy vegán szálkásító étrend, csak több, de ezzel kétlem, hogy olyan sokat segítek. ><"
Gabonafélék, babfélék, zöld leveles növények, gomba - ezekre jó ötlet alapozni. Edzés után fehérje- és szénhidrátpótlás - nagyon sok vegán fehérjepor van, többségük olyasmi árban, mint a Biotech-es fehérjék.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni. ><"
A vegán étrend is lehet nagyon egészségtelen, például ha minden reggelem egy óriás vegán Oreo milkshake-el kezdeném, kétlem hogy csodaszépek lennének a laboreredményeim. Viszont ha a feldolgozatlan teljes értékű növényi élelmiszerek vannak túlsúlyban, vegánként sokkal egészségesebb is lehetsz, mint egy mindenevő.
ha enne husit nagyobb lenne valszeg.
És én sem értem miért szálkásít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!