Debrecenben van olyan étterem, ahonnan kész kajákat lehet rendelni tömegnövelő étrendhez?
"Neten is csak a bullshit megy a fehérjék/szénhidrátok taglalásáról"
Azért megy a bullshit erről mert nem bullshit, ugyanis azt eszel amit csak akarsz, stimmeljenek a makrók és ne legyen szemét amit eszel, tehát ne chips kóla kombó menjen hanem normális ételek. Amúgy meg nagy tudomány főzni valamit ( rizs,tészta,krumpli) meg mellé sütni halat,marhát,disznót,csirkét, AKÁRMIT azt bedobni egy kis zöldséget köretnek.Mellé mehet néha hideg kaja, kolbász,szalonna,felvágott, teljes kiörlésű kenyér,szendvics,gyümölcs,zöldség, ehetsz zabpelyhet is, tejjel vagy vizzel, én fehérjével szoktam.
Tojást is ezerféle képpen süthetsz,főzhetsz, kibszott egyszerű magadra megtanulni sütni,főzni és elengedhetetlen(szerintem) nem kell mesterszakácsnak lenni.És néha elmész pizzázni,hambizni, bőven belefér csak ne az menjen minden nap.
Na itt a tipikus rinyáló gyerek.
1 - bemész a boltba saját lábaidon
2 - kiveszed a saját kezeiddel a hűtőből a csirkemellet
3 - kifizeted a vásárolt termékeket a saját pénzeddel
4 - hazamész a saját lábaidon
5 - megfogod az olajat, beleöntöd a serpenyőbe
6 - közben a kis kezecskéddel felszeleteled a húst vagy csinálsz vele amit akarsz
7 - teszel rá a saját kezecskéiddel amit akarsz
8 - beb@#Đszod a serpenyőbe a húst a saját kezecskéiddel, majd 2 perc múlva megfordítod
9 - kiszeded a serpenyőből a húst egy tálra
10 - a boltban vettél köretet, az mellé teszed a saját kis kezecskéiddel a húst
11 - megeszed a saját kis szácsikáddal a kaját
12 - hajj de nehéz volt, ugye?
Szerintem jobb lenne, ha megkérnéd anyádat, hogy tanítson meg főzni, vagy neten utána nézel. De nem tudom, hogy mi a nehéz a főzésben.
Ha megtanulnál főzni, önálló lennél, szerintem az neked is és anyádnak is jobb lenne.
Szia, itt biztosan találsz megfelelő éttermet: [link]
Többségüknél van menü is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!