Milyen (izom) tömegnövelö étrendet ajánlanátok egy nőnek?
Figyelt kérdés
59 kg, 168 cm vagyok. Igazából már sok mindennel probálkoztam, de valahogy nem igazán látom a fejlődést. Ugy szeretnék izmosodni, hogy mellette ne nagyon jöjjön fel zsír. Valaki tudna nekem írni egy jó kis étrendet, így hogy nehezebben fejlődök? Természetesen megy mellette az edzés is, úgyhogy edzéstervet azt most nem kérek :)2017. aug. 7. 12:10
1/10 anonim válasza:
Zsír nélkül nem megy. Legyen napi 300-400 kcal többlet, a fehérje legyen 100 gramm körül naponta.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem megy zsír nélkül, de egy minimális belefér. De jobban örülnék egy pontosan leírt étrendnek,mert amit írtál azt tudom.
2017. aug. 7. 12:45
3/10 anonim válasza:
Hát helyetted senki nem csinálja meg, legalább is ingyen nem. :-) De ha lusta vagy összeállítani magadnak, akkor keresgélj testépítő oldalakon! Biztos találsz kalkulátort, ami kiírja mennyi csirkemellet és rizst egyél.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor leírom egy átlagis napi étrendem :)
Reggel 50g zabpehely+1 adag whey protein
Aztán napi 3-4szer, kb. 3 óránként 50 g rizs, 100 g csirkemell, zöldségekkel.
Este túró, vagy csirkemell, zöldségekkel
2017. aug. 7. 12:53
5/10 A kérdező kommentje:
edzés után pedig egy adag whey pro+fél adag carbox...közben pedig bcaa.
2017. aug. 7. 12:54
6/10 anonim válasza:
Ennél talán még a kalkulátorok is jobbak. Vagy. Még egy lehetőség. A teremben megkérdezel egy tapasztaltabb pasast. El ne felejtsd a búgó hangot! :-)
7/10 A kérdező kommentje:
Hol találok ilyen kalkulátort?
2017. aug. 7. 13:11
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Bár most látom, ez egy szar étrend. 3500 kcal???
10/10 anonim válasza:
nagyjabol egyel 2000-2200 kaloria kozott
nekem ennyinel ment fel a tomeg es csak minimalis zsir
ha nem jon fel nagyjabol fel kg 1 honap alatt akkor emelj a kalorian,ilyen egyszeru
az h mit eszel egyenfuggő
sokan mondjak h tomegeleskor csirkemell rizs stb
en sokszor ettem burgonyat es serteshust vagy marhahust,tobb kaloriat is tartalmaznak es igy nem kell annyit ennyi
nem kell ezt tul kombinalni
zabalj es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!