Segítettek összeállítani egy tömegnövelő étrendet?
16 éves, 57 kg és 176 cm vagyok. Napi szinten mennyi fehérjére és szénhidrátra lenne szükségem? És ezeket milyen ételekből vigyem be?
A táplálékkiegészítőket meg a fehérje port légyszi hagyjátok. Tudom, hogy ezek is jók valamennyire, de én nem testépítő izmokra vágyom, csak kicsit izmosabb, sportosabb szeretnék lenni.
Fehérje 100gramm
Zsír 50gramm
Ch kb 200gramm de ezt tapasztald ki.
A testépítő izmos mondatodra inkább nem írok semmit...
A tapkiegekről nem lesz testepito formad, azok sima tápanyagok, nem koxok. De a vitaminon kívül nem kell más, ha be tudod vinni szilárd kajából is a napi mennyiséget.
Neked kb 100-120 g fehérje naponta, 60g zsír és a ch-t meg ki kell tapasztalni. Van akinek elég 4g x ttkg és van akinek kell napi 6-7g x ttkg ch. Kezdj kb 250g ch-val és ha nem jön a tömeg akkor noveled.
Fehérje források/ húsok, tojás, turo, de szamolhatod a növényi fehérjéket is.
Ch: zab, tk kenyér rizs, krumpli, bulgur, teszta, gyümölcsök, sok zöldség, stb.
Zsírok: magvak, lenmag olaj, oliva, kokuszzsir, stb.
Olvasd el az alapismereteket. Google: alapismeretek. Első találat.
Az előttem szólók jól leírták...
Én szerencsétlenségemre belekortyoltam egy fehérjeturmixba, és az addigi szálkás, sportos, funkcionális izomzatom másnap reggelre testépítő izmokká változott. :'( Te ne tedd!
Köszönöm szépen a válaszokat srácok a talicskásat is! :DD
#2 Kb mennyiből jönne ez ki egy hónapban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!