Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 60 kg vagyok (58) és tömegnöve...

60 kg vagyok (58) és tömegnövelő étrendet keresek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most kezdem el ezt az egész testépítést most nézegetek videókat olvasgatok és már az alaptudásom meg van. 2400 kcal-t kéne bevinnem naponta. Kéne e gy étrend ami 120g fehérjét 370g szénidrátot és 60g zsírt tartalmaz. (Egyébként mit gondoltok erről a makró elosztásról?) Van ötletem hogy miből vinném be d emivel az elején vagyok a dolognak elég bizonytalan. Az Aktívia naur joghurt jó zabpehellyel keverve vagy valami kefírrel egyem? ezt eném reggelire tízóraira barack meg kenyér emg tojás de nem si folytatom valaki tudna írni egy étrendet vagy egy oldalt mondani ahol minden le van írva? Vagy írna pár tippet hogy mit és mit ne egyek?

#diéta #testépítés #étrend #tömegnövelés #tömegnövelő étrend #Izomtömeg szerzés #Tömegnövelő tippek
2017. aug. 17. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

370g szénhidrát brutál sok. Legtöbb ember 4g*tkg-tól már eléggé zsírosodik.

Szerintem: Fehérje 120g, szénhidrát 240g, zsír 60g.

Elkezded és ha kevés, akkor én inkább a zsírt emelném. Lenmagolaj, mogyoróvaj.

Olvasd el a Sárga kapszulát, ingyen letölthető, nagyon jól le van benne írva az étkezés.

2017. aug. 17. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Brutál soknak nem mondanám. 4g/ttkg ch-val én majdnem szálkásítok.
2017. aug. 17. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, aki 7-tel súlyt tartana, ha kevés zsírt enne... Ez egyéni, mit sem tudunk a kérdezőről, megfelelő aktivitással kellhetne neki sokkal több kalória is, a 2400 tömegeléshez igazán nem tűnik soknak. De ezt neki kell tudnia.

A makrók jók (ha a kalóriaigény jól lett belőve).

Kérdező, mindenkinek más a prioritásrendszere, más esik jól neki, mást szeret, más ad neki energiát. Ki 1-2-szer eszik, ki 7-szer, nem lehet megmondani, te mit csinálj, nem ismerünk.

Fogj egy tipikus étrendet a netről és igazítsd a saját ízlésedhez vagy állítsd össze magadnak a makróidhoz igazítva egy számolásd segítő oldalon, jobbat nem tudok mondani.

2017. aug. 17. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 20. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=qJEEA-4BzBM 8:00 innen jött a 370 kalória elvileg ez nem sok..
2017. aug. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!