Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sprintelésben mekkora sebesség...

Sprintelésben mekkora sebesség számít jónak?

Figyelt kérdés
Ma futottam és a futó alkalmazás szerint 38 km/h volt a legnagyobb sebességem.Igaz,nem sprinteltem,csak kocogtam

2017. okt. 21. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
2017. okt. 21. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Vicces volt...ja nem :c
2017. okt. 22. 00:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Jó,nyilván szar az a program,amivel mérni akartam.Mindegy,nem ez a kérdés.

Mekkora sebesség számít jónak sprintelésben?

Ha valaki nem erre válaszol,inkább ne is írjon semmit!

2017. okt. 22. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
7-8 m/s már jó.
2017. okt. 22. 01:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék mennyi lenne, ha sprintelsz.
2017. okt. 22. 02:13
 6/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Usain Bolt fut kb annyival vagy akik 10sec alatt futnak 100 métert. Szoval nem kellene ekkorat kamuzni. 8m/s az már jó vagy ha km/h-ban akarod akkor szorozd meg 3.6-tal.
2017. okt. 22. 07:43
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Valószínűleg rossz volt az alkalmazásod.

Probáld meg gépen.

Futótárs nekem is mért hasonlót,sőt mikor bele húztam 32,nem tudom mennyit írt.

És azt tartottam azért nem 100m-ig..

Azt az alkalmazást már nem is használom felesleges most formában sem vagyok és olyan adatokat mér.. 100m-t pl annyira elmérte,hogy a férfi világrekordot megdöntöttem.. :D

Nekem nőként és úgy hogy sérülés miatt kihagyok elég sokat, 22,5km/h az a sebesség amit megszakadás nélkül tadok tartani hosszabb távon..de alig futok mostanában tehát ez nem mérvadó.

Féritől szerintem a 4-4:20perc/km már viszonylag jónak számít.

2017. okt. 22. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Jaj ne haragudj sprintelést kérdeztél.

Férfiaknál szerintem 28km/h felett.

2017. okt. 22. 08:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocs,hát nem kamu,csak szar volt az alkalmazás.Én meg nem értek a futáshoz,nem tudom,hogy mekkora sebességgel tud futni egy ember,így el is hittem.Megnéztem,Usain Bolt fut 44 km/h-val.Azt hittem,azért gyorsabban futnak az emberek.Hiszem lakott terúleten belül 50 km/h a megengedett sebesség
2017. okt. 22. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Most voltam boltban, gondoltam kipróbálok egy mobil alkalmazást én is. 24 km/óra sebességgel sétáltam, ráadásul szembeszélben. :)
2017. okt. 28. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!