15 eves vagyok, alacsony es sovany, mit tegyek?
Korombeliekhez kepest alacsonyabb es sovany vagyok(1,60 45kg).Ennek ellenere elegge “izmos” feltehetoleg az alacsony test zsiromtol pl. nagyon szepen latszik a hasizmom...szoktam othon edzeni(fekvotamasz,haspres,huzozkodas stb.)...Mit tegyek hogy hizzak de ugyanakkor edzek is es szepen fejlodjek?(barmit eszek nem hizok meg tole)Remelem ertettetek amit akarok es elnezest a helyesirasert
15/f
Menj el vervetelre, hátha vitamin hiany van mögötte, nekem b12-m volt min érték felén és kaptam szurit és most helyreállt a b12-m, ez kb egy hónapig lett volna elég ezért kutattam, s rátaláltam a vegán étrendre(azt írták h egészségesebb, vegán semmi alati, vegetáriánus tejet és tojást is eszik), és azóta 71-3kg vok (attól függ h milyen a mérleg), és tökéletesen megy az izomnovekedes is
Am én 54kg voltam, magasagommal nem volt gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!