Nem guggolhatok nagy súllyal, alacsony ismétlésszámmal?
Régen 100kg felett guggoltam, de valamiért legyengültem. Elkezdtem a technikával játszadozni, de még jobban gyengültem. Kicsit később belevágtam egy hosszú szálkásitásba, aminek már a végén tartok.
Most úgy vagyok, hogy 75kg-ba tudok kinkeservesen 5 ismétlést beleguggolni, de ez is olyan, hogy rossz nézni. Túlságosan előredőlök, elvesztem a feszességet, beesnek a térdeim és úgy állok fel a súllyal, mint ha jóreggelt gyakorlatot csinálnék. Szóval pocsék a guggolásom és még a súly is kevés amit használok.
Arra gondoltam, hogy amint vége lesz ennek a diétának, kb. 2 hét múlva, elkezdem az egészet előröl, kicsit magasabb ismétlésszámmal.
Szóval visszaveszem a súlyt 50-55kg-ra, mert azzal még viszonylag szépen, szabályosan tudok guggolni. Ha sikerül 5x8-at beleguggolni a súlyba, akkor növelem 2,5kg-mal.
Igy azt gondolom, hogy sikerül beleerősödnöm és nagyobb súlyal is szabályosan fog menni.
Szerintetek jó ötlet ez? Vagy mit kéne tennem?
Sajnos nagyon elkeseritő, hogy ilyen kis súly is kifog rajtam.
Köszönöm előre a válaszokat.
Értem, oké köszi a válaszokat.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy visszavegyem minden gyakorlatnál és újból kezdjem az egészet, vagy elég csak a guggolásnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!