Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alacsony szénhidráttal nehezen...

Alacsony szénhidráttal nehezen lehet izmot növelni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt annyi erőm keményen edzeni, ha nem ettem elég szénhidrátot.

Izmosodni kalóriatöbblettel lehet, ha elég zsírt és fehérjét eszel, akkor tudsz hízni, izmosodni.

Személy szerint jobban szeretek sok szénhidrátot, fehérjét, és kevés zsírt enni, mert így "lean muscle"-t szedek magamra, a sok zsír+valamennyi izom helyett.

2017. aug. 7. 14:19
 2/5 Klanwarrior ***** válasza:

Kalóriatöbblet kell ahhoz, hogy a szervezet tudjon izmot építeni. Nem leszel zsírosabb, ha a szénhidrátot lecseréled zsírra ugyanannyi kalória mellett.

Ha te meg tudod oldani, hogy 150g CH mellett is beviszel elég kalóriát zsírból és fehérjéből, akkor fejlődsz.

2017. aug. 7. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Relativ. Ha alacsony kaloriabevitelre gondolsz akkor igen, ha csak a ch alacsony de potolod masbol a kaloriat akkor nem. Na itt meg jon hogy kinek mi az alacsony.
2017. aug. 7. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla. Extrém kevés ch se gond, ha van erőd edzeni s eleget eszel (gyúráskor azért még az elszántabbak sem napi 20 gramm ch alatt élnek, legalábis kevés ember lehet, aki igen, ilyenekről nincs adatom). Kalória kell az izomépítéshez (egyebek mellett), nem szénhidrát. Persze optikailag más lesz, de azon könnyen lehet segíteni.

Ha alacsony alatt 100-150 grammot értesz, az pedig még nem is olyan extrém, mint amiről én írtam... Sokan nem tudnak rengeteg szénhidrátot enni s inkább emelik a zsírt, működik az is.

Hogy kinek mi ad energiát az edzéshez, az pedig egyéni. Nem mindenkinek opció a kevés szénhdrát, pont úgy, ahogy nem mindenki tud jól edzeni éhgyomorra. De van, akinek az a jobb.

2017. aug. 7. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nehezebb, mivel kisebb lesz az inzulinkiválasztás.

Kérdés, hogy ki mit ért alacsony CH alatt. Van aki a 200 g-ot is alacsonynak mondaná, másnak meg az már magas.

2017. aug. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!