Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet, hogy így jelzi a...

Lehet, hogy így jelzi a szervezetem, hogy diétáznom kellene?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete nem kívánom úgy az ételt mint eddig és nem is esik olyan jól az evés. Eddig mindig kétóránként kívántam az evést és ettem is,de mostanában nincs olyan éhségérzetem mint szokott lenni. A másik dolog,hogy mostanában gyakrabban jön rám a székelés mint szokott általában. Például ma is edzés előtt elvoltam nagydolgon utána ettem,aztán miután elmentem edzeni és leedzettem már rohantam a WC-re haza fele :D
2017. okt. 9. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy csak összeszedtél valamit, amitől megy a hasad. Vagy felszedtél némi izmot és jobban pörög az anyagcsere, vagy úgy alapjáraton is megesik az ilyen. Nem írtad hány kg és cm vagy, meg a tükör alapján következtess, ha szerinted szükség van szálkásításra, hajrá.
2017. okt. 9. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
178 cm és 77 kg vagyok 17%-os testzsírral,18 éves
2017. okt. 9. 18:42
 3/4 BlodDrunk ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél így van,akinek ennyire felfokozott állapotban van az anyagcseréje.

3-4óránként eszik az ember,gondolom tömegelsz,így jóval többet eszel mint ami átlagos,így jóval több is jön ki:D

Az pedig,hogy nem vagy éhes normális,le kell gyűrni ami kell,sokszor már én is szenvedve eszek meg egy szem rizst is de ami kell az kell:D

2017. okt. 9. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
sosem jó, ha valaki nem éhes. :S a szakma átka, de én mindig rosszindulatú elváltozásra gondolok. de szerintem nincs mitől tartanod :D
2017. okt. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!