Talán diétáznom kéne?
ha elérted az 55 kilót akkor írj ki új kérdést.
addig meg edz és egyél rendszeresen.
Megpróbálok ilyen számokkal valamirevaló izmot vagy némi felesleges hájat elképzelni... Nem megy.
Tömegelj.
Amúgy sem világos, hogy akkor most mit akarsz, mert fogyni nem, szálkásodni igen... A szálkásításkor fogyni szoktunk, zsírból. Igen lassú szálkásítás kezdőnél még összehozhatja, hogy a súly nem csökken, de ez elég speciális eset.
Nem szerettem volna megmutatni magam
de talán többre megyek vele
tessék egy kép,szerintem ahhoz képest,hogy nő vagyok ez izmosnak számít. De nem vagyok edző szóval valami profi véleményét szívesen meghallgatom.
De nincs zsír amit leadjak kb.
így is gyenge a szervezetem ezért orvos azt mondta,hogy nem kéne diétáznom. Engem viszont az érdekel,hogy milyen módszerrel csinálhatnék a mostani alakomból *lásd a képen* egy szálkásabb formát ha mondjuk diéta nem jöhet szóba.
más csajok ilyen adatok mellett anorexia közeli állapotban élnek.
te viszont-még ha hasizmot is rajzoltál magadnak mint a 300 spártai:)-úgy tűnik,hogy egészséges jó formában vagy.
de tartom magam ahhoz amit írtam.
55 kilóig menj fel nyugodtan.
ha jól csinálod akkor az kb 4-5 kiló izom és 5 kiló zsír lesz.
A képpel nem tudok mit kezdeni, nagyon absztrakt, nem informatív számomra. Bár amit korábban írtam, azt tartom, ilyen számokkal nem lehetsz sem igazán izmos, sem különösebb felesleggel rendelkező.
Viszont a szálkásítás zsírból fogyás. Olyan nincs, hogy szálkásítasz, de nem vesztesz zsírból, mert nincs felesleged...
Ne akarj szálkásítani, ha nincs felesleged, ennek semmi értelme. Főleg nőként nem jó túl alacsonyra vinni a testzsírszázalékot.
Inkább tömegelj, akkor nő az izomtömeged s jobban látszik, max. leszálkásítasz, ha sok zsír is jön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!