Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Talán diétáznom kéne?

Talán diétáznom kéne?

Figyelt kérdés
Maszkulin testalkatú lány vagyok alapból elég gyorsan fejlődő az izomzatom. Kb 3 hónapja heti 2-3 alkalommal járok trx edzésre az izomzatom nő látszólag és érződik is viszont szálkásodni szeretnék mert inkább szélesedek mint,hogy szépen előjönne az izomzatom. Fogyókúráznom nem szabadna mert így is átlag alatti kategóriában vagyok 161 cm 45 kiló mit tanácsoltok mivel szálkásodhatnék?
2016. dec. 29. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen soványan biztosan nem vagy izmos és széles. Nyugodtan eddzél és semmiképp se egyél kevesebbet.
2016. dec. 29. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:

ha elérted az 55 kilót akkor írj ki új kérdést.

addig meg edz és egyél rendszeresen.

2016. dec. 29. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan eddzél csak. :)
2016. dec. 29. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Megpróbálok ilyen számokkal valamirevaló izmot vagy némi felesleges hájat elképzelni... Nem megy.

Tömegelj.

Amúgy sem világos, hogy akkor most mit akarsz, mert fogyni nem, szálkásodni igen... A szálkásításkor fogyni szoktunk, zsírból. Igen lassú szálkásítás kezdőnél még összehozhatja, hogy a súly nem csökken, de ez elég speciális eset.

2016. dec. 30. 03:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna megmutatni magam

de talán többre megyek vele

[link]

tessék egy kép,szerintem ahhoz képest,hogy nő vagyok ez izmosnak számít. De nem vagyok edző szóval valami profi véleményét szívesen meghallgatom.

2016. dec. 30. 11:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Valamint nem valami bodybuilder akarok lenni ne értsetek félre,csak szeretném ha jobban látszódna pl a hasizmom,mert van csak nem formálódik ki.
2016. dec. 30. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Mit kell tanács,nem értem. Ha zsírt akarsz leadni akkor diéta ha nem akkor nem kell diéta. Döntsd el Te hogy mit szeretnél. Kcal deficittel csak tudsz szálkásodni.
2016. dec. 30. 18:31
 8/11 A kérdező kommentje:

De nincs zsír amit leadjak kb.

így is gyenge a szervezetem ezért orvos azt mondta,hogy nem kéne diétáznom. Engem viszont az érdekel,hogy milyen módszerrel csinálhatnék a mostani alakomból *lásd a képen* egy szálkásabb formát ha mondjuk diéta nem jöhet szóba.

2016. dec. 31. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:

más csajok ilyen adatok mellett anorexia közeli állapotban élnek.

te viszont-még ha hasizmot is rajzoltál magadnak mint a 300 spártai:)-úgy tűnik,hogy egészséges jó formában vagy.

de tartom magam ahhoz amit írtam.

55 kilóig menj fel nyugodtan.

ha jól csinálod akkor az kb 4-5 kiló izom és 5 kiló zsír lesz.

2016. dec. 31. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:

A képpel nem tudok mit kezdeni, nagyon absztrakt, nem informatív számomra. Bár amit korábban írtam, azt tartom, ilyen számokkal nem lehetsz sem igazán izmos, sem különösebb felesleggel rendelkező.

Viszont a szálkásítás zsírból fogyás. Olyan nincs, hogy szálkásítasz, de nem vesztesz zsírból, mert nincs felesleged...

Ne akarj szálkásítani, ha nincs felesleged, ennek semmi értelme. Főleg nőként nem jó túl alacsonyra vinni a testzsírszázalékot.

Inkább tömegelj, akkor nő az izomtömeged s jobban látszik, max. leszálkásítasz, ha sok zsír is jön fel.

2016. dec. 31. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!