Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha eddig nagy súllyal,5-ös...

Ha eddig nagy súllyal,5-ös ismétlésekkel edzettem, most csökkentem a súlyt és 8-akat fogok nyomni, a szervezetem reagál az újfajta terhelésre és plusz izom fog jönni?

Figyelt kérdés

#Erő izom?
2016. okt. 8. 01:29
 1/6 anonim ***** válasza:
uj fajta terhelés? :DDD wat
2016. okt. 8. 01:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Magasabb az ismétlésszám.Erre elvileg reagál a szervezet,hogy már nem alacsony
2016. okt. 8. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem reagál sehogy. Ha megvan a megfelelö terhelés, nő, ennyi. Edzhetsz te 10 évet is 5 ismétléssel, nem "szokod meg"... és mit jelet az hogy reagál a szervezet? Szárnyat növesztesz? Vagy nem értem... miért fejlödél azért jobban mert 8 ismétlést csinálsz?
2016. okt. 8. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet a végtelenségig fejlődni egy módszerrel.Időnként kell változtatni az ismétlések,sorozatok számát,változtatni kell az edzéstervet.A szervezet reagál az újra és elkezd izmot építeni.Vagy te ugyan azt az eszést csinálod azóta,amióta elkezdtél edzeni?
2016. okt. 8. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

A végtelenségig eleve nem lehet fejlődni, a naturál maxot viszonylag hamar el lehet érni rendes edzéssel, s ennyi :)

Miért jönne izom a kisebb súlytól? Erről sosem hallottam, bár sok mindenről nem hallottam még. Nem tűnik újfajta terhelésnek, hogy párral többet nyomsz bele kisebb súllyal...

2016. okt. 8. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
nem kell változtatni. emelni kell a súlyt, ennyi, ez nem atomfizika, ha jó a terhelés akkor minden ok
2016. okt. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!