Lehetséges, hogy a szervezetem nem bírná a különféle fehérje és tömegnövelő készítményeket?
Amióta csak elkezdtem szedni a különféle magas fehérje tartalmú tápkiegeket a hátamon és az arcomon állandó jelleggel kipattogzik a bőröm. Olyannyira, hogy gyakran nagyobb sebek is lesznek utána melyek elég ronda hegeket hagynak. Kezdetben nem is érdekelt mert rendesen hozták a tömeget és fejlődtem is, de külsőleg nem esztétikus, hogy 24 évesen egy 14 éves hormonzavaros gyerek bőrével rendelkezem.
Amiket eddig fogyasztottam (ebben a sorrendben):
-MuscleMeds Carnivor
-MuscleMeds Carnivor Mass
-Shop Builder-es Basic Whey
-Dymatize All Natural Elite Whey (ettől vártam a legtöbbet, hogy elmúljon de nem változott semmi)
-MHN Sport Whey Gainer 35
-Scitec Nutrition Jumbo Hardcore!
Amint látjátok végig próbáltam marha fehérjét, tejsavó alapút, koncentrátumot, izolátumot és a többi, de ugyanúgy megmaradtak a pattanások. Napi szinten 1 adagolókanállal fogyasztottam ezekből, tehát túl nem adagoltam.
Eddigi tanácsok amiket kaptam, hogy hagyjam abba teljesen a fehérje készítmény szedést és csak glutamint meg bcaa-t szedjek. Viszont soha senkit nem láttam még csak kérdésben sem kiírni hasonló problémát, ezért furcsállom, hogy pont nekem lenne ilyen érzékeny szervezetem. Ti mit gondoltok erről?
Ha egy átlagps 70kg os ember 2gramm*testtömeg fehérjét fogyaszt, akkor a beleiben napi 3gramm ammónia termelődik, amivel a májnak kell megbírkózni... ha pl magasabb a súlyod, így a fehérje is több, a májad akkor is ugyan akkora... tehát csak rosszabb a helyzet...
Ha nap mint nap le van terhelve a máj, az csak gyengül és gyengül... mígy végül egyre több és több mérget fog átengedni... aminek az első jele hogy pattanásos lesz a bőröd..
Én sem hittem el régen... az az igazság, hogy rohadtul nem kell annyi fehérje, mint amennyit a fejünkbe vernek az arra szakosodott cégek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!