Kreatin vagy tömegnövelő vagy fehérje (nem kell beoltani tudom hogy a tömegnövelőbe is van fehérje)?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 55kg a testemen nincs fölösleges kiló mondhatni szín izom vagyok de még is úgy nézek ki mint egy giliszta.Edzek minden fekvenyomok súlyzózok fekvő stb de nem nagyon hízok.Próbálok úgy enni hogy a tömegemet növeljem de mindennap nem ehetek húst mert nem tehetem meg.Aki tud segíteni annak előre is köszönöm és nem azért írtam ezt hogy kiábrándítsanak és be offoljanak.2016. dec. 25. 21:39
1/12 anonim válasza:
Zsír+fehérje= fenttartás szénhirdát+fehérje= izom növekedés diéta+fehérje= fogyás. Neked sok szénhidrát és fehérje kell tömegnövelő az cukros úgyhogy nemkell fehérjét meg valami szénhidrátot vegyél. És tedd rendbe meg rendszeressé az edzésedet mert leírásból nem voltál valami meggyőző. :D
2/12 anonim válasza:
Ha nincs pénzed kajára,akkor honnan lenne kreatinra vagy fehérjére?Tömegnövelőt semmikor se vegyél,cukros,drága sz@r,kreatin neked mire kéne,fehérje csak azután,miután rendes étrended van.Azért nem hízol mert keveset eszel és(gondolom) szarul edzesz.
3/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem nem rég azt ajánlották hogy szedjek kreatint meg tömegnövelőt. most így nem tudom akkor hogy legyen :(
2016. dec. 25. 22:05
4/12 A kérdező kommentje:
napi étrend mindig megvan. edzeni meg mindig normálisan edzek mert látszódik rajtam.
2016. dec. 25. 22:07
5/12 anonim válasza:
Szedjél grill csirkét meg marhapörköltet, jó sokat!
6/12 A kérdező kommentje:
nyugi azt tolom rendesen
2016. dec. 25. 23:14
7/12 anonim válasza:
Ha látszik rajtad,akkor mi a kérdés?Ha megvan az edzés és a kaja,akkor nem kell kieg.De írdd le az edzésterved meg a napi kajád.
9/12 anonim válasza:
Zsír+fehérje= fenttartás szénhirdát+fehérje= izom növekedés diéta+fehérje= fogyás.
Ez meg mi az anyám??? Ha kalóriapluszban vagy, akkor hízol, ha nem, akkor fogysz, ilyen egyszerű. Egyél többet.
10/12 anonim válasza:
Persze hogy azt ajánlják, mert minden a marketingről szól... Naturálban mindent be lehet vinni kajából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!