Kreatin vagy tömegnövelő vagy fehérje (nem kell beoltani tudom hogy a tömegnövelőbe is van fehérje)?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 55kg a testemen nincs fölösleges kiló mondhatni szín izom vagyok de még is úgy nézek ki mint egy giliszta.Edzek minden fekvenyomok súlyzózok fekvő stb de nem nagyon hízok.Próbálok úgy enni hogy a tömegemet növeljem de mindennap nem ehetek húst mert nem tehetem meg.Aki tud segíteni annak előre is köszönöm és nem azért írtam ezt hogy kiábrándítsanak és be offoljanak.2016. dec. 25. 21:39
11/12 anonim válasza:
Jófogáson vegyél nutridrinket. 200 Ft körül van, én azt szoktam inni tömegelésnél ha már a hányinger kerülget a sok kajától.
1 doboz (200ml) 1260kJ (302kcal). Fehérje 18g, szénhidrát 33,4g, zsír 10,4g
12/12 anonim válasza:
Az a baj hogy a kérdező azt hiszi hogy a tápkieg valami pluszt ad a dologhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!