Tömegnövelő és kreatin vagy fehérje és kreatin?
Körübelül egy hónapja kezdtem neki a súlyzós edzésnek, mögöttem 7 év judo áll, szóval tudom mit jelent az edzés.
Tömegnövelés a célom. Úgy gondoltam, hogy veszek egy sárga Jumbot, mert mindenki azt ajánlotta, a Jumbohoz vettem egy kugli kreatint is, de súlyban egyenlőre nem változtam szinte semmit. A kérdésem az lenne, hogy esetleg, ha megpróbálnám Jumbo helyett fehérjével szedni a kreatint nem lenne jobb? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem :D
A kreatin nem hoz tömeget, egyedül az izmok hidratáltságán javít, annak a vízfelvevő képességét kitolva...
De illene tudni mit tömsz a szádon le... tudod ez a sport elsődlegesen az étrenden múlik... súlyokat emelgetni pofon egyszerű...
Elolvasni rengeteg könyvet, cikket, orvosi tanulmányt magyarul angolul, folyamatosan tanulni, megismerni a tested, a szükségleteidet na meg betartani a szigorú grammozós diétát... na az ennek a sportnak a nehézsége és szépsége...
Szóval lehet, hogy nem újdonság az edzés...
De a testépífésről lövésed nincs és az alapok megtanulásával kellene kezdeni, nem a cukros vizzel meg kreatinnal meg csodaszerekkel amit a haverok éppen kitalálnak a teremben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!