Fehérjéből és szénhidrátból mennyit kell enni edzés után?
Táplálék kiegészítőkre gondolok. Edzés után hány gramm kell ezekből a turmixba keverni?
Az is jó, ha adtok linket ahol le van írva, vagy ki tudom számolni.
Köszönöm a segítséget :)
Amennyire tudom ha nem is sokat, de szignifikánsan jobb eredményt lehet elérni protein készítményektől és bekevert gyors CH-tól rögtön edzés után.
Kérdésem még mindig áll: mennyi kell belőle? pl testsúlyomra leosztva?
0,5g/tskg fehérje
0,6-0,7g/tskg gyors felszívódású ch
rendben nem kötelező így tenni,akkor te oszd el aztán ne egyél edzés után mert minek,majd eszel később a lényeg a napi mennyiség mint mondtad.
abba meg szarjunk bele hogy üresek az izmaink tápanyag kéne neki.
Köszönöm, végre első értelmes válasz.
Aki anyagiakkal jött: igen tudom, hogy az lenne a legjobb, ha egész nap csirkehúst tudnék enni, de sajnos erre nincs pénzem, így marad az olcsóbb megoldás.
Haha.. :)
Szeretem mikor az emberek jönnek a testepites draga dologgal.. én több mint két éve eszek "tisztán" és nem jövök ki drágábban mint amikor átlagos kajákat ettem. Ha figyeled az akciókat, és nem mindenből a legdrágábbat veszed, olcsón meg lehet úszni. Nekem napi 1000-1500ftbol megvan a napi kajam, ami tartalmaz 150g fehérjét, tököm tudja mennyi cht, meg legalább fel kiló zöldséget.+ gyümölcs. És így nincs is nagyon szükségem tápkiegre, mert minek? Esetleg multivitamin, stb.. meg talán egy kreatin. De ez megint pénztárca függő. Fölöslegesnek tartom a + feherje kiegészítést, mégis ha megtehetem, veszek. Mert olyan finom hogy nem lehet megállni :)
Egyébként a kérdésedre a válasz.. nincs kőbe vésve mikor mennyit.. minekinek mas, törekedj arra hogy edzés után ahogy tudsz, egyél.
Előző vagyok megint.
1kg csirkecomb 500ft
1kg csirkemell 1250ft
1kg rizs 250ft
Fél kg zab 199ft
1kg zöldség keverék 400-600ft
Fél kg túró 350-400ft
10dkg csirkemell sonka 150-200ft
Tejes kiőrlésű kenyér fél kg 250ft
10db tojás 400ft (nagy méretű)
1kg krumpli 200ft
1kg banán 300-400ft
Stb stb
Ezek az árak SPAR / Tesco üzletekből van.
A legtöbb akciós ár (akkor kell bevásárolni) A TESCOS HÚSOKAT NEM AJÁNLOM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!