Elég így heti 6 sorozat tricepszre? Nem fog összemennina felkarom?
Hetib3 napos teljes testes edzés végzek.Ugye eddig úgy volt,hogy hétfő és péntek ment 3 sorozat fekvenyomás és szerdán 3 sorozat szűknyomás.Most viszont a szűknyomást lecseréltem tolódzkodásra.A felvenyomásom nagyon gyenge,de úgy látom,hogy a tolódzkodás jó hatással van a fekvenyomásomra.
De a szűknyomás inkább tricepsz volt.A tolódzkodás meg inkább mell.Tudom,van aki tricepsznek számolja,de én pl.csak a mellemet érzem,a tricepszemet nem.Szóval csak hétfő és péntek megy rá 3-3,azaz heti 6 sorozat letolás.Nem fog ettől legyengülni?Amúgy bicepszre is csak heti 6 sorozat megy,hétfő péntek 3-3,de azt nem féltem,mert 67.5kg-ba belehúzok 8-at így is.
Koxal bicepszezik az ember 55 kilóval lendítés nélkül 10-et, de itt a csodagenetikájú emberek 8-akat hajlítanak 67,5 kilókba :D
Mellesleg, ha 3-3 sorozatra van időd, akkor lenne 4-5 sorozatra is heti 2x, nem értem miért kell ilyen apróságokon variálni.
Elég lehet tricepszre.
67,5kg bicepszre elég nagy kamunak tűnik, bár itt a gyakorin ez megszokott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!