Így is lehet fejlődni?
Mikor nekifogtam a testépítésnek, előtte sokat olvastam róla, sőt éjszakákat olvastam ebben a témában mindenféléről, annyira érdekelt akkoriban az új infóanyag.
Mindenhol olvasni lehet, hogy az alapgyakorlatokra fektessük a hangsúlyt. Felhúzás, Fekvenyomás, Guggolás, stb..
Van az edzőtársam, viszonylag izmos, jól kajál keményen edz, nem p...áskodik, viszont.
Guggolni nem szokott, mivel állítólag egyszer kiment a térde és azóta sincs rendben 100%-ig, lábtolózni szokott felváltott lábbal, felrak 60-70kg-ot és 1 lábbal szép lassan csinál 14-15 ismétlést.
Felhúzást sem végez pont emiatt, helyette szűken húz le.
Mégis izmosodik szemmel láthatóan ? Akkor nem muszáj az alapgyakorlatokat használni ?
Összetett gyakorlat sok más izomcsoport is bekapcsolódik nem csak a láb.
Szóval nem szükséges,sőt én se csinálom,de a leghatékonyabb az biztos.
Láb edzés végén szoktam különböző guggolásokat csinálni,amihez elég már a rúd is súllyal nem is lennék képes ilyenkor.
Egy Kai green láb edzést nézz meg baromi sok jó gyakorlatot mutat,magyaráz el,illetve teljesen másképp közelíti meg,mint egy Dorian Yates- féle basszunk oda a nagy súlyoknak elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!