Érdemes követni a "harcosok étrendjét"?
Figyelt kérdés
Az a lényege,hogy egy nap csak 1 alkalommal,este eszünk és akkor toljuk be az összes kalóriát2017. szept. 21. 15:28
11/13 anonim válasza:
#9: Azt nem tudom, de akkor valóban jobbnak tűnik a több étkezés (ahogy még kismillió esetben). Aki 2000-2500 kcallal tömegel zsíros étrenden úgy, hogy az neki jólesik, azt nem féltem napi egy étkezés mellett.
12/13 anonim válasza:
11. ez a ritka, na meg aki 2000 kcal-val tömegel az nő szeintem,férfiaknál minimum kell 2500,náluk beleférhet zsírosan, de 3000 felett kikészül a gyomor.
13/13 anonim válasza:
Pont azért írtam 2500-ig, mivel 2000 egy nőnek is sokszor kevés... Nem hiszem, hogy kikészül, de majd utánanézek, hogy mennyit szoktak enni a napi egyszer táplálkozók. Mivel a zömük férfi (nőknek általában nem egészséges ez), gondolom, nem feltétlenül nagyon keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!