Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most olvastam a Harcosok...

Legion kérdése:

Most olvastam a Harcosok Étrendjét, ami naponta egy étkezést ír el, de előtte olvastam a Fegyencedzés 2-t, ami napi 3-at. Most melyikre hallgassak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 16:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass ránk. Napi 5 étkezés kell.
2013. jan. 9. 16:39
 2/20 anonim ***** válasza:

A két iromány bármelyike is szakirodalom?

[link]

2013. jan. 9. 16:50
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, sikeresen elolvastál két táplálkozáshoz nem értő 'irományt'.

Jobban jársz felteszel itt egy kérdést, hogyan is kellene leadni a zsírt.

2013. jan. 9. 16:59
 4/20 anonim ***** válasza:
A harcosok étrendje nem más mint egy átmeneti böjtölés és jól müködik és nem napi 1 étkezés van hanem 8órás böjtölés és 16 órás evés helyett van 20 órás böjtölès és 4 órás evés. Nem építi le az izomt az effajta kajálás a közhiedelemmel szemben
2013. jan. 9. 17:24
 5/20 anonim ***** válasza:
47%

Biztos hogy a közhiedelem ma már irracionálisan fél az izomvesztéstől.

Holott: WD mellett sem kopik le az izomtömeg.

A nyersvegán gyümölcsevők sem fogynak le anorexiás csontvázzá, holott a fehérje bevitelük: gyümölcs.

2013. jan. 9. 17:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Utolsó előttitől kérdem,most konkrétan mit jelent az,hogy 20 órás böjt,4 órás étkezés?A könyvben az van,naponta egyszer este egyek amennyi kell,és akkor még napközben egyszer mondjuk egy kis könnyű gyümölcs,joghurt?
2013. jan. 9. 18:05
 7/20 agi91babe válasza:
68%

Kedves kérdező!

Nem vagyok dietetikus, sem TáplálkozásHarcművész, de csupán annyi lenne a kérdésem hozzád, hogy ha őszintén magadba nézel(nem muszáj nekem bevallanod,de legalább magadnak);

Valóban úgy hiszed, hogy egy ilyen étrendet hónapokig képes lennél tartani,úgy őszintén?

Ha nem,(szerintem senki sem),akkor először is minek 2-3 hétig szenvedned vele,hogy aztán a felborult anyagcseréd és étkezési ciklusod miatt még plusz 5 kilót magadra szedj tőle?

Őszintén,nem bántásból,de nem az lenne a legfenntarthatóbb szerinted, ha a hétköznapi életvitelednek megfelelően kajálnál mondjuk? Tehát nem korgó gyomorral és kopogó szemmel közlekednél napközben,miközben semmire sem tudsz koncentrálni? Majd éjszakára,lefekvés előtt sz&rrá zabálni magad,pont mikor nem lenne annyi tápanyagra szükséged?

Te magad látod ebben a logikát? Úgy őszintén?

Magyarázza már el valaki nekem, hogy hétöznapi átlagos mennyiségű mozgást végző emberek miért akarnak úgy táplálkozni mint az ősember(aki csak azért zabált este,mer' egész nap kergette azt a tetves mamutot hogy legyen mit ennie,jóhogy bezabált éjjelre), vagy úgy mint egy élsportoló,de legalábbis nagyon aktív sportoló ember?

Mikor a lakosság kb 10%-a él valóban ilyen aktív étrendet.

Ha élsportoló,táncos,küzdősportos,válogatott játékos,versenyző testépítő stb... lennél oké. Akkor lehet extrémebb étkezési szokásokat kialakítani,de amúgy minek????

2013. jan. 9. 18:51
 8/20 anonim ***** válasza:
Utolsónak mondom hogy könnyebb tartani mint azt gondolná. De a leangains mégkönnyebb
2013. jan. 9. 18:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Kérdező a harcosok étrendje nem más mint egy intermittent fasting( átmeneti böjtölés), vannak még ilyenek mint pl a leangains de olyan is van hogy ugyanazt eszed csak az evési ciklusod vagy mid csökken le. Az ilyen ori hofmekler meg martin berkhan emberek akik ezeket írják nem tesznek mást, csak kombinálnak egy már meglevő étrendet az IF-el ez a harcosok étrendje nagyon hajaz egy szinpla lowcarb diétára (irja hogy elöször zöldségek, majd a hus, és ha nagyon kell akkor ch)
2013. jan. 9. 19:01
 10/20 agi91babe válasza:

Utolsó: No ez aztán érvelés volt a javából.Kiragadtál egy érvet a húszból. Érted a kérdésem lényegét?

MINEK? Kiegyensúlyozottság, aranyközépút,önmérséklet? Ezek a szavak tök jók...lehetne őket alkalmazni az étrendünkben is.

Ha valaki változást akar, helyreállítani a súlyát,egészségét,akkor miért nem harmonikus étkezésre törekszik,miért egy totál extrém,megborult diétára. Majd attól gondolod helyreáll a szervezetedben uralkodó káosz?

Ebben aztán sok logika van...

2013. jan. 9. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!