Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes követni a "harcosok...

Érdemes követni a "harcosok étrendjét"?

Figyelt kérdés
Az a lényege,hogy egy nap csak 1 alkalommal,este eszünk és akkor toljuk be az összes kalóriát

2017. szept. 21. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem érdemes követni.
2017. szept. 21. 15:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. szept. 21. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerinted mi értelme van ennek?
2017. szept. 21. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert egész nap éhezel energia hiányban vagy estére mikor már nincs szükség energiára akkor meg bezabálsz egy nagy adagot, semmi értelme, ha már mindenáron egy nap csak egyszer akarsz enni akkor azt szerintem 8 és 14 között tedd meg.
2017. szept. 21. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Annak érdemes, akinek így esik jól enni s így van energiája egész nap.

A párom pl. képtelen lenne dolgozni nagy reggeli nélkül, késő este pedig soha nem eszik. Felesleges lenne átnevelnie magát, neki a munkához a reggeli adja az energiát.

Én pedig délutáni evő vagyok, fixen, ha ezt megváltoztatom, az nem jó. A délelőtti evés roppant rossz számomra. De a csak esti is.

Eleve nem mindenkinek jó az, hogy egyben tolja be az összes kalóriát. Pontosabban van, akinek ez nem is megy, ez a kalóriaigényen is múlik.

Semmilyen elosztást nem erőltetnék, ha nem adódik szinte természetesen. Nyilván nem lehet kijelenteni, hogy egy ilyen dolog mindenkinek műköüdik, akkor is, ha aktív vegán sportoló és 5000 kcal kell neki naponta térfogatos cuccokból, jópár kilóban, akkor is, ha hamar jóllakik, akkor is, ha mindig éhesen ébred. Nyilván nem így van.

2017. szept. 21. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:

#4: Ez logikusnak tűnik, de nem mindenkire igaz. Ha én eszem egyszer, az szigorúan 3-4 után van, máshogyan nem jó. Az étkezésem ellát energiával a következő 24 órára, nincs itt semmi gond. Soha nem érzem, hogy délelőtt éheznék, hisz jóllakott vagyok és van energiám. Szigorúan éhgyomorra edzek, evés után órákkal nem bírnék olyan jól.

Van, aki egyszer eszik s az reggel van. Ritka, de kinek mi fekszik, csinálja úgy.

2017. szept. 21. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas nagy bullshit. Az összes ilyen csodadiétának meg okoskodásnak egyetlen működő eleme a kalóriadeficit. A többi eleme pedig ostobaság és egészségre veszélyes.
2017. szept. 21. 19:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem veszélyes az egészségre, ha a tápanyagtartalom OK s az adott ember jól bírja ezt az elosztást.

Nyilván nem fogy vele az ember automatikuan, habár erről nem is volt szó a kérdésben. Nem tudom, tömegelni vagy szálkásítani akar vele a kérdező, mindkettő lehetséges így.

2017. szept. 21. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Rengetegen 3500-4000 kalóriával tömegelnek, azt próbáld meg bemesélni, hogy nem k.r.va egészségtelen egyszerre ennyi kalóriát megenni.
2017. szept. 21. 23:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Én ha eszek,akkor rögtön rámjön a szarás.Ezért lenne jobb napi 1x enni,akkor nem puffadnék egész nap
2017. szept. 21. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!