Erőemelő edzésterv az icf + ők naturálok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne az első kérdésem, hogy az icf inkább erőemelő edzésterv, mint testépítő nem? .)
pl 5x5 ismétlés, és a gyakorlatok is inkább erőemelő, mint izolálgatás meg ilyenek? :)
Második kérdés. ők lehetnek naturálok?
(Nyugi, a 2. kérdés nem komoly, csak lehet valaki elmosolyodott legalább :) )
További szép estét!
2017. szept. 20. 21:24
1/5 anonim válasza:
Azon a szinten ahol a legtöbb edzőterembe járó srác van, nem kell annyira specializáldóni, hogy zsírerőemelő vagy atombadis edzést csinálsz. Itt még az izom és erőnövelés nagyon szorosan összefügg, ha jól tudom az ICF-nek pont az a lényege, hogy ezt integrálja, bár én nem azt végzem, ezért nem ismerem pontosan.
2/5 Cortez70 válasza:
Izmosodsz bőven 5x5 tervvel is. Sőt, naturalban ez az ami működik, nem a kis súlyos izolalgatas. Aki meg azt hiszi, hogy ezek naturalok az nagyon nem érti a dolgokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt tapasztaltam, igen.
És amugy a Pokolgép énekesének jelenlegi formája mondható jónak ?
(Bocsi, most nem tudok kéoet rakni)
2017. szept. 20. 21:59
4/5 anonim válasza:
Megnéztem, szerintem elég jó formában van, igen.
5/5 anonim válasza:
Az ICF-ben vagy néhány, az erőemeléshez fölösleges gyakorlat, tehát nem erőemelő program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!