Futás és vádli edzés? Lehet csinálni egyszerre?
Figyelt kérdés
Ha vádlizok,nem bírok futni.Tegnap edzettem vádlira.Ma meg úgy alakult,hogy futnom kellett,hogy elérjem a korábbi buszt.Elkezdtem futni,de egy idő után úgy megfájdult a vádlim,hogy hihetetlen.Nem bírtam futni.Persze azért a gyaloglás közben beleerőltettem azért egy kis futást,így sikerült elérni a buszt.De a buszon ülve is iszlonyatosan fájt a vádlim,mint ami le akar szakadni.Hagyjam abba a vádli edzést,ha futni akarok?2017. szept. 19. 15:35
1/2 anonim válasza:
Én pont ezért hagytam abba. Jelenleg alacsony ismétléssel vádlizok, így tudok futni. Nem tudom mennyire fog nőni, csak most kezdtem nem rég.
2/2 anonim válasza:
nemcsak lehet hanem kell is ha rendszeresen futsz.
a leírt tünetek alapján amire tippelek,hogy sorozatok között nem nyújtod a vádlidat semennyire se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!