Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend jó így tömegelésnél?

Étrend jó így tömegelésnél?

Figyelt kérdés

Eddig csak szilárd kajából oldottam meg de meló helyen,kezdik nem tolerálni,hogy szüneten kivül is kajálok gépnél.

Szóval egyszer ennék 8 órás melóban szünetben szilárd kaját,nehéz fizikai munkát végzek.

Szünet elött 2 órával menne 100G zabliszt+egy adag fehérje 22g,illetve szünet után 3órával ismét ugyan ez.

Kaja akkor így néz ki:

1:Zab+tojásfehérje

2:Shake

3:Csirke-rizs zöldség

4:shake

5Csirke rizs zöldség

6:Túró

+ugye eszek magvakat is ált ezt este túróhoz,kokuszzsír amivel főzök,illetve vitaminba szedek omega3+alapok.

cca:3000-3200kcal egy napra,makrók megvannak.

Biotech nitro pure whey amit használnák kiegészítőnek.

2 adag csirke rizs kombót váltana ki a shake.

2017. szept. 17. 18:42
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
Jónak tűnik, ha nem gond neked ennyi zab emésztése. Mert sokan nem bírják, csak azért írom.
2017. szept. 17. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a zablisztet meg minden porított élelmiszert kerülnék... régen nem tettem, mára szar is az emésztésem...

Amúgy azt, hogy ez jó e neked, csak te tuddhatod meg... ha hozza az elején a havi 1kg ot max, akkor jó, ha többet vagy kevesebbet, akkpr meg nemjó...

2017. szept. 18. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!