Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelésnél "lényegében"...

Tömegelésnél "lényegében" mindegy mit eszek csak kalóriatöblet legyen?

Figyelt kérdés

tudom hogy egészségesen kellene étkezni akkor is de sajna én az egészséges ételből nem tudok annyit enni amennyit kellene így lehet megdobnám az étrendet egy egy sok kalória tartalmú étellel

amióta lefogytam,hiába zabáltam 2 hónapig,1 kg sem jött fel rám (nem edzettem közben) tehát hízékony nem hiszem hogy vagyok

2016. márc. 16. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha az elsődleges cél a tömeg és megvan a fehérje, akkor nagyjából igen.

De egészségesen étkezni minden embernek kifizetődő hosszú távon.

2016. márc. 16. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
igen,tudom hogy kifizetődő de lány létemre nem tudok annyi enni sajna,egyszeruen rosszul vagyok a kajatol :/
2016. márc. 16. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egy kicsit zsírosabban enni vagy ha az nem OK, akkor szárazabban, nem vízzel tele főtt rizst, hogy könnyebben menjen? Vagy olyan ételt, ami jobban bemegy, bár a szokásos alapanyagaidból van?
2016. márc. 17. 01:06
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as ezt nem ertem

Rizst nagyon sokszor ettem diéta közben is és megundorodtam tőle ,már néha a csirkét is unom

2016. márc. 17. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:

És csak rizs meg csirke létezik?

Bulgur, hajdina, kuszkusz, quinoa, köles, zab, feketerizs, vörösrizs, stb rizs(mind más), vagy 1000féle krumpli és még sorolhatnám szénhidrát forrás...

Fehérjének ott van a létez

ő összes hús, egyet tejtermékek, tojás, hüvelyesek...

Zsírnak meg ott a halolaj, lenmag olaj, tökmag, oliva stb stb

Rostnak meg millió fajta zöldség/gyümölcs...

Gondolkodni kellene...

2016. márc. 17. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
És a csirke-rizst is olyan baszósan el lehet készíteni hogy meg tudsz belőle enni egy lábasnyit.
2016. márc. 17. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van, egy egy recept pedig van, hogy 2-3 hónap is mire unalmassá válik... Most már 3. Hete borsos tárkonyos tokány, puliszkával... Imádom...
2016. márc. 17. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!